Bőrápolás

Collagen Cocktail termékteszt

A héten egy újabb termékcsaláddal ismerkedtem meg. Évek óta szedek kollagént, hiszen tudom, hogy nem csak elengedhetetlen a szervezet számára, mint a csontok, és a bőr egészségéhez, hanem nagy szerepet játszik az öregedés lassításában is. A bőr kollagén termelése már a húszas években lelassul, így a bőr megújuló képessége is. Így elkezdenek kialakulni a ráncok, megereszkedik a tónusa, valamint szárazzá válik. Ezért is fontos, hogy hamar elkezdjük táplálni a bőrünket a neki legszükségesebb anyagokkal. Így a kollagén, a hialuron és az elasztin elengedhetetlen a bőr megújulásában és az öregedésének megállításában. A Collagén Cocktail olyan termékcsalád, amely nem csak belülről segít ezeket az anyagokat bejuttatni a szervezetbe, de a krémen keresztül a bőrön is közvetlenül kifejti hatását. Így kívül-belül megalapozza az egészséges és szép bőrt. Így nem csak kevesebb sminket, és alapozót kell használnunk, de hosszú távon kitolhatjuk az öregedést. Ezért sosincs túl korán elkezdeni a védekezést. Hiszen, ha a ráncoknál megtörik a bőr, sajnos már nem lehet semmivel sem visszaállítani. Számomra is fontos, hogy megtaláljam azt a hosszútávú módszert, amivel lelassíthatom az öregedési folyamatokat, valamint a szervezetemnek szükséges anyagokat is pótolhatom. Az elmúlt pár napban saját magam teszteltem a termékeket, hogy jobban megismerjem a hatásfokukat, és teljes szívvel ajánlhassam nektek is. Ez a termékcsalád magyar fejlesztéső, és pontosan arra fejlesztettk ki, hogy feltöltse a szervezet kollagén raktárait.

Collegen Cocktail Komplex

Ez a kollgén ital, kiemelten nagy dózisú kollegént tartalmaz, hilauron és elasztin mellett rengeteg vitamint is van benne, ami segíti az anyagok beépülését is a szervezetbe. Ez a 3 fő anyag csak is a Collagen Cocktail termékeiben található meg együttesen. Édesítőszert tartalmaz. A sűrű szirup napi használatával fejtheti ki a legtökéletesebb hatást. Három különböző ízben is kapható, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt. Csak is természetes anyagok felhasználásával készül. Én reggelente szoktam bevenni a kis mérőpohárban kimért napi adagot. Hosszú távon nem csak a szép bőrt segíti elő, de ízületi és csontbetegségek is kezelhetők vele.

CollAging Coffee Blend:

A kollagén bevitel egy újabb formája a kávé. A Collagen Cocktail instant kávéja egyedülálló Európában. Mivel a kávé önmagában is elvonja a vizet a szervezettől, ezért azok számára, akik sokat fogyasztanak, figyelni kell a vízpótlásra. A kollagén kávé viszont nem csak kiválthatja a kávézás élményét, semlegesíti a vízhajtó hatást, de biztosítja a belső táplálást is. Tartalmazza magában a napi kollagén szükségletet, emellett hialuront és zöldkávét is. Így belülről segít a tökéletes bőr elérésében. Emellett a zöldkávé ismert fogyókúrás hatásáról is, így egy diéta kiegészítője is lehet. Száz százalék arabika kávéból készül, így ízben teljes mértékben eredeti kávéízt biztosít. Elkészítése könnyű. Nem tartalmaz cukrot.

Anti-aging arcápoló komplex Plankton EPS-el

A saját korosztályomon veszem legjobban észre, hogy sokan nem törődnek az arcbőrükkel, elhanyagolják azt. Mondván még nincs itt az ideje. Így lehet az, hogy húszas éveiben járó lányok arcbőrének minősége vetekszik egy negyvenes éveket taposóéval. Sajnos, sokan nem tudják, hogy sosincs elég korán elkezdeni a bőrápolást, mivel jobb megelőzni a problémákat, mivel amikor már kialakultak, nincs mit tenni ellene. A kollagén kúra legtökéletesebb kiegészítője a krém, ami, mint már említettem, kívülről is, közvetlenül a bőrön fejti ki hatását. Kellemes, könnyű krém. A hidratálás mellet, minden korban fontos a ránctalanító használata is. Csupán így lehet megakadályozni az arc látványos öregedését. Én napi használat mellet, 4 nap alatt is éreztem a hatását. A bőr egységesebbé, teltebbé, feszesebbé vált. A teljes kúra betartásával, hosszú távon, hihetetlen eredményekhez fog tudni vezetni.

Most ElIZA10 kuponkóddal 10% extra kedvezményhez juthattok vásárláskor egészen június 25-ig!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail