Bőrápolás,  Szépségápolás

Hellobody termékteszt

Már sokszor említettem, hogy az arcápolás terén számomra a legfontosabb a minőségi termékek felkutatása. Ezért tovább barangoltam a márkák tengerében, hogy teszt alá vehessem a sokak által már elhíresült Hellobody termékcsaládjait. A csapat nagyon kedves volt, és rendelkezésemre bocsájtott párat a legkedveltebb termékeikből. Így én magam is megtapasztalhattam a termékek valódi hatását. A legnagyobb kérdés pedig az volt számomra, hogy valóban száz százalékig természetes anyagokról beszélhetünk-e magas hatásfokkal, vagy ezek is tartalmaznak olyan allergéneket és mesterséges anyagokat, mint sok más termékcsalád? A magas árral valóban minőséget kapunk, vagy csupán egy influencerek által felhájpolt márkáról van újra szó?

Első benyomások:

Első alkalommal 4 terméket vettem górcső alá. Próbáltam a saját bőrtípusom alapján válogatni, és aszerint, hogy minden típusú termékcsaládot teszt alá vethessek. A csomag nagyon minőségi, az üvegek is nagyon szépek. Viszont kicsit kisebbek, mint amire számítottam a képek alapján. Viszont tényleg tele vannak, nem félig üresek ezért az árért. Az arclemosó hihetetlen hatásfokkal rendelkezik, szinte minden megmaradt szennyeződést eltávolít. Még azután is, hogy előtte már tisztára mostuk a bőrt. Az agyag maszk az egyik sláger termék. A Coco Wow nevet szerintem többször hallottam kimondva, mint a saját nevemet. Ezért is nagyon kíváncsi voltam rá, valóban hatásos-e. Meg kell mondanom, hogy eltávolítás után, valóban selymessé válik tőle a bőr. Hihetetlen, hogy pár perc után, milyen változásokat tud elérni. Viszont hosszú távon is ilyen hatásos lesz-e? A következő egy nappali hidratáló, és egy szemkörnyék ápoló volt. Mindkettő hamar beszívódott, könnyed hatást hagyva maga után. Finom, kellemes tapintásúvá téve a bőrt. Így első benyomások alapján valóban hihetetlen hatékonyságúak. És annak ellenére is, hogy természetes anyagokat tartalmaznak, nagyon magas hatásfokkal dolgoznak.

Hosszú távú tesztelés:

A teszteket egy hónap használat után szoktam elemezni. Mint tudjátok az én bőröm nagyon érzékeny, így ténylegesen tudom érzékelni azokat az allergéneket és kemikáliákat, amelyek rossz hatással lehetnek a bőrünkre. Viszont ezek a termékek továbbra is jól szerepeltek. Egy magasabb kategóriás hidratáló krémcsaládnak felelnek meg, azzal a plusszal, hogy ezek a termékek valóban csak természetes anyagokat tartalmaznak. Így a természet erejével, nem pedig a kémikusok varázs pálcáinak suhintása miatt olyan hatékonyak. A krémeket jól be lehet osztani, bő használat után is még bőven maradtak belőlük. Egyetlen egy termékkel kapcsolatban alakult ki allergiám, amiről kiderült Hyaluron savat is tartalmaz. Erre az anyagra már előtte is érzékeny voltam, így ez csak is az én figyelmetlenségemen múlt. Viszont aki szintén érzékeny erre az anyagra, a termékpalettában több termék is van, amiben fellelhető. Az agyagmaszk egy idő után nagyobb reakciót váltott ki a bőrömből, mint az első használatoknál. Kipirosította a bőrt, ami az eltávolítása után is észrevehető maradt. Nem tudom ez bőrreakció volt-e, vagy csupán a vérkeringés beindítása. Viszont ez a reakció nem minden használatkor figyelhető meg, és nem maradandó, így nem allergiás reakciónak mondanám. Így ezekkel vigyázni kell.

Összeségében egy nagyon minőségi szépségápolási márkáról van szó, főleg azok számára, akiknek számít, hogy természetes anyagokat használjanak az arcukra, egy nagyon magas hatásfokkal rendelkező termékcsalád áll a rendelkezésükre. A hatalmas választék közt mindenki rátalál a saját arctípusához, bőrproblémájának megfelelő segítségre. Viszont érdemes figyelni a különböző kedvezményeket, hiszen a minőséggel a magasabb ár is együtt jár. Folyamatosan működnek együtt bloggerekkel, akiknél akár 25%-ot biztosító kedvezményekhez is juthattok. Ezért érdemes figyelni a megjelenéseket.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail