Karantén márkamentő kampány

Mentsük meg a magyar márkákat! 4, Rész. Csecse Becse

Amikor nekikezdtem a kezdeményezésnek, hogy minél több magyar tervezőnek és kisvállalkozónak segítsek, nem gondoltam, hogy ilyen nagy lelkesedéssel fogják fogadni a márkák. Sokak számára, még ha nem is az összeomlással fenyeget ez a vírus veszélyhelyzet, egyszerűen visszaveti mondanyiunk számára a normális kerékvágást. Így nagyon sokan hálásak voltak nekem, hogy egy ilyen kis kampány sorozaton keresztül, még több emberhez jutathatják el a márkát, és ismertethetik meg munkásságukat. Valamint sok olvasó örült neki, hogy újabb különleges darabok forrásait fedezhette fel. Következő alanyunk, pedig egy újabb ékszer tervező, akik különleges tűzzománc fülbevalókkal kápráztatott el engem. Furcsa mód, mivel én magamhoz nem érzem közel az ékszereket, így elkerültek a munkám során az ezeket a kiegészítőket megálmodó iparművészek. Így viszont számra is nagy lehetőség, hogy olyan emberekkel és márkákkal ismerkedhetem meg, akikkel lehetséges, elkerültük volna egymást, ha nem érkezik el ez a nehéz időszak. Most pedig, Natália saját szavaival mesél a Csecse Becse ékszer márkájáról, és arról, miért választotta épp ezeknek a kiegészítőknek az elkészítést.

Bakos Natália képzőművész és ékszertervező vagyok! Festményeim folyamatosan szerepelnek egyéni és csoportos kiállításokon országszerte! A festés mellett 2013-ban kezdtem el ékszereket készíteni! Rengeteg anyagot kipróbáltam, folyamatosan kísérleteztem, de a tűzzománcban tudtam leginkább kiteljesedni! Rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában a kemence és a zománcpúderek együttese, ami teljesen elvarázsol és alkotásra késztet! Az ékszerek megjelenésükkel a minimalizmusból merítenek, kör, háromszög, és szögletes alakzatok adják a formai alapot. A tiszta, geometrikus alakzatok szigorú vonalvezetését oldja a festékfoltok organikus egymásba folyása. A tűzzománcnak köszönhetően minden darab egyedi, a pigmentek egyszeri kombinációban olvadnak össze. Az egyszerűbb darabok jól illenek hétköznapibb szettekhez, de a kollekcióban merészebb vonalvezetésű darabok is helyet kaptak! Folyamatosan tervezek, igazi szeánsz számomra az alkotás.

A márka darabjait megtaláljátok a @csecs_becse instagram oldalon, valamint a Budapesten személyesen az Open Showroomban.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail