Outfitek

NRN ruhamárka

Tovább kalandozunk a magyar divat tehetségei között. A mai napon Nikole Renáta Nagy tervezőnő márkáját szeretném nektek bemutatni, ami a NRN nevet viseli magán. A kézzel készült tervezői darabok immáron 2019 óta már elérhetővé váltak a nagyközönség előtt is. A márka stílusjegyeiben ötvöződik a Renáta két legnagyobb szerelme a Western lovaglás és a divat. Ennek a kettőnek a tökéletes elegyéből jött létre első kapszula kollekciója is. A darabok legnagyobb különlegességét az adja, hogy a darabokban tökéletesen mutatja meg a megrendelő személyiségét. Hiszen a tervezés folyamata alatt Renáta szereti megismerni az emberek belső motivációját. Ezáltal nem csak maga a kész kreáció lesz tökéletes, de maga az elkészítés egy élménnyé válik mindenki számára. Idei tavaszi kollekciójában a természet adta az ihletet. Így a minták és szabásokban is visszaköszönnek a növényi motívumok. Idei évben pedig egy újabb termékcsaláddal is megörvendeztette a márka szerelmeseit, hiszen már csodás táskákat is készít. A márkára jellemző elegancia és nőiesség, a kiegészítőkőn is tetten érhető.

A mai napon két szettben szeretném bemutatni nektek az NRN márkában eszenciáját. Első szett egy elegáns, nude alapon, kék levélmintás estélyi. A kézzel késztett gyöngy berakás igazán egyedivé varázsolja a ruhát. A klasszikus vonalak pedig tökéletesen körbe ölelik a testet. A második szett pedig egy fehér overál, amely modern vonalaival igazán izgalmas darab. Letisztul színével pedig tökéletesen kombinálható. A fehér farmerből készült darab, merész kivágásával hívja fel a figyelmet magára. Az outfittek helyszínét pedig a kertünk adta, melyben tökéletes kontrasztba került a buja természettel. Ezáltal pedig még nagyobb hangsúlyt kaptak a természet ihlette motívumok.

A márka darabjait megtaláljátok a Rododenron Art & Design Shopban. További információkat a márkáról pedig az @iamnrn_officia instagram oldalon, valamint a www.iamnrn.com weboldalon!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail