Karantén márkamentő kampány

Mentsük meg a magyar márkákat! 2, Rész. Jewelynx

Előző cikkemben már elmeséltem nektek, hogyan is szeretném segíteni a hazai tervezőket egy kezdeményezésen keresztül. A vírus sokak számára tette lehetetlenné a megélhetést, így sok hazai tervezőt és márkát fenyeget a válság. Divatbloggerként az egyik legnagyobb feladatomnak tartom, hogy támogassuk a hazai divatot és a magyar tervezőket. Így ezen a kezdeményezésen keresztül sok márkával foglak tudni titeket megismertetni, ezzel is segítve őket a fennmaradásban. Valamint nektek is készülünk egy hatalmas nyereményjátékkal, melyben felajánlásaikból összeállított csomagot sorsolunk ki egy szerencsés nyertesnek. A mai napon egy újabb márkát hoztam el nektek, hogy közelebbről is megismerkedhessetek vele. A csodás Jewelynx ékszer márka gyönyörű kristályokkal kápráztat el minket, különleges ékszerkreációkon keresztül. A tervezőnő Odrovits Dóra saját szavaival meséli el nekünk, mit is jelent számára a márka.

Az ásványok szeretete már gyermekkoromban megmutatkozott, végig kísért az életem során, hatalmas gyűjteményre tettem szert. Felnőtt fejjel pedig már tudtam, hogy a Föld kincseit hordhatóvá is tehetem, ha ékszert készítek belőlük, így velünk lehetnek ezek a szépségek minden nap, úgy hogy ráadásul még az outfitünket is kiegészítik, ezzel harmonizálva megjelenésünket. Végül, 2,5 éve született meg a márka, így egyre szélesebb körben érhető el a nők körében. Addig hobbiként volt jelen az életemben.

Az ékszerről: a nyaklánc ónix ásvány gyöngyökből készült, a medál pedig achát lap. Az achátnak van egy olyan tulajdonsága, hogy sávos szerkezetű, ezáltal az eredeti színeit jól fel lehet erősíteni, és könnyen megmunkálható, “szeletelhető”, ezért tökéletesen fel tudja dolgozni az ékszeripar, emellett még az ásványban lévő kristályok is jól láthatók, ettől olyan szép. Kb. majdnem úgy néz ki medálként, mint ahogy a természetben megtalálják. A JeweLynx olyan ékszereket és kiegészítőket készít ásványokból és tenyésztett gyöngyökből, amik természetességükkel, szépségükkel tökéletesen kiemelik a Nőt. Minden nő megtalálhatja a hozzá passzoló stílusú ékszereket és alapanyagokat, melyekről bővebben is olvashat a holnapon, a termékek mellett. A látványos, alkalmi darabok mellett klasszikus, visszafogott ékszerek is fellelhetők, az alapdarabok mellett pedig minden évszakban jelentkezünk új kollekcióval.

A márkát megtaláljátok a @jewelynx.hu instagram oldalon, valamint a www.jewelynx.hu weboldalon!

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail