Outfitek

Vuch nagykövet lettem!

Pár hónappal ezelőtt a Vuch csapata egy különleges felkéréssel keresett meg, amelyben szerették volna, hogy én legyek a márka magyarországi nagykövete. Nagyon szívesen vállaltam el a megtisztelő felkérést. Bloggerként nagy öröm számomra, ha egy márka önmagát látja viszont abban, amit képviselek. Így immáron hivatalosan is Vuch nagykövet lettem. A mai napon pedig szeretnélek titeket is meginvitálni a márka világába, hogy közelebbről megismerkedjetek ezzel a nemzetközi céggel. Különleges kiegészítőikkel hódították meg Európa országait, melyek hétköznapokhoz idomuló designokkal kedveskednek a hölgyeknek. Immáron több mint 5 országban váltak elérhetővé a termékek. A webshopon keresztül pedig már pár napon belül a kezünkben tudhatjuk a kiválasztott szépségeket. A hetekben több szettben is megmutatom, hogyan is tudjátok kombinálni a darabjaikat. Hiszen a márka rengeteg kiegészítő kínálatával szeretne segíteni nekünk egyedi darabokkal feldobni az összeállításainkat. A napszemüvegektől kedve az egyedi táskákon át egészen a pénztárcákig mindent megtalálhatunk az oldalukon. A fiataloktól kezdve az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a hozzá legtökéletesebben illő darabokat. A rengeteg design között mindenki rálelhet a saját stílusához legjobban illeszkedő kiegészítőkre.

Első szettemben egy lila táska kapta a főszerepet, amely a legújabb kollekció részét képezi. Az egyszínű elegáns vonalú darabot egy különleges, vibráló, mintás ruhával kombináltam.

A mályva darab tökéletesen kombinálható a hétköznapi darabokkal, de akár különleges eseményekre is tökéletes választás lehet.

 A fekete és pink kombinációja egy igazán modern hatást eredményez. Ez a darab tökéletes, ha sok dolgot kell magunkkal cipelnünk, de mégis elegáns hatást szeretnénk kelteni.

Ez a fekete darab a kedvencemmé vált. Színe miatt szinte bármely szetthez kombinálhatjuk. Divatos kiegészítője lehet a dolgos mindennapoknak.

Ha van kedvetek, nézzetek szét az oldalukon, hiszen nagyon minőségi termékekkel találkozhattok igen kedvező árakon. A rendelés könnyű és a kiszállítás is gyors. A termékek mind díszcsomagolásban érkeznek, így bárki számara tökéletes ajándék is lehet. Több ezer darabbal vár titeket a Vuch csapata. Az oldal pedig most már magyar nyelven is elérhető.

Eliza

Képek: Lilla Palácsik

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail