Lakberendezés

Roomfive, az otthon hangulata

Jó pár éve az egyik szenvedélyemmé a lakberendezés vált. Mindig találok a lakásban olyan helységet, amire ráfér egy kis megújulás. Így egy lakásban a lakberendezési feladatok sosem érnek véget, csupán másik helységre helyeződik a hangsúly. Most a hálószobán volt a sor, így sokat kutattam, hogyan is tudnám feldobni ezt a szobát. A napom nagy részét töltöm itt, így fontos, hogy kellemes környezetet biztosítsak. Mint tudjátok, a minták szerelmese vagyok, ezért a letisztult enteriőrbe egy igazán különleges mintát képzeltem el. A textilekkel könnyedén tudjuk feldobni vagy épp megújítani a lakásunk dekorációját. Így legyen szó függönyről, díszpárnáról vagy ágyneműről, ezekkel egyszerűen tudunk új hatásokat elérni. Egy új designnal pedig még kellemesebbé és otthonosabbá varázsolhatjuk a lakásunkat. Ha pedig ügyesek vagyunk, úgy érezhetjük, egy teljesen új lakásba térünk haza. Keresgélés közben találtam rá a Roomfive Home oldalára, ahol rengeteg márkával és választékkal rendelkeznek ágyneműk terén is. A rengeteg különleges mintát felsorakoztató oldalon való barangolás közben a legnehezebb feladat a döntés. Rögtön beleszerettem a virágmintás darabokba, hiszen egyszerre sugároztak eleganciát, miközben szemet gyönyörködtető hatást keltettek. Amint megláttam, tudtam, ez a szépség tökéletes dísze lesz a lakásomnak, és még évek múlva is ugyanolyan rendületlen lelkesedéssel fogok rá tekinteni.

A márka egyik legfontosabb célja hogy egyedi és különleges textiljeikkel segítsenek megalkotni az igazi otthon érzését lakásunkban, valamint az igazán minőségi alternatíva biztosítása a lakásdesign terén. A Roomfive a lakás öt szobájában nyújt segítséget a tökéletesség elérésében, így a hálószobában, fürdőszobában, nappaliban, gyerekszobában és konyhában egyaránt. Az termékpaletta pedig pont úgy lett megvalósítva, hogy mindenki megtalálhassa a saját személyiségéhez, valamint bármely lakberendezési stílushoz legjobban illeszkedő darabokat. A legnagyobb különlegességük a legegyedibb minták felsorakoztatása, amikben egyedülállóak a magyarországi piacon. Ha pedig nem lenne elég valakinek a több száz darab között válogatni, a márka félévente újabb kollekciókkal kápráztatja el a közönséget.  Hazánkban kizárólagosan náluk megtalálható márkák, mint az ESSENZA, a Marc O’Polo Home, az Esprit Home, a Pip Studio és a Covers and Co nagy választékban sorakoztatják fel termékeiket a webshopban. Így a törölközőktől kezdve, az ágyneműkön át, egészen az otthoni öltözködésig rengeteg mindennel rendelkeznek. Valamint organikus testápolási termékekkel is kedveskednek a vásárlók számára. A magas minőségű anyagok és az egyedi megjelenések kombinációjának köszönhetően, biztosak lehetünk benne, hogy ezek a darabok évekig díszei lehetnek az ágyunknak és lakásunknak egyaránt.

Szeretnétek ti is egyedi ágyneműkkel feldobni a hálószobát? Az összes terméket megtaláljátok a márka webshopjában, a www.roomfive.hu-n. Valamint minden termékünk személyesen is megtekinthető bemutatótermükben a 1139 Budapest, Frangepán utca 12-14. cím alatt. Várják szeretettel az érdeklődőket. A kiválasztott darabok pedig azonnal a tiétek is lehet, hiszen a webshopban található összes termék raktáron van, így várakozni sem kell.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail