Divat

A tökéletes Nude magassarkú

Időről időre szeretlek titeket beavatni olyan kis trükkökbe, melyekkel nem csak megkönnyíthetitek a mindennapjaitokat, de ezek által könnyedén belecsempészhettek egy kis eleganciát az öltözködésetekbe. A nude cipők legnagyobb varázslata, hogy nem csak minden alkalommal, de minden ruhadarabhoz tökéletesen illeszkednek. Így ha rendelkeztek egy ilyen alap darabbal, akkor már soha többé nem lesz gond azzal, hogy egy ruhához nem találtok tökéletesen illő cipellőt. Ezek a letisztult darabok illeszkednek szinte bármilyen stílusú vagy szabású ruhához, így előkapva a táskából rögtön nőiesebb szetté alakíthatunk bármely hétköznapi outfittünket. Ezzel is időt és pénzt takarítva meg.

 

A klasszikus fazon

A zárt magassarkú elengedhetetlen azok számára, akik sokszor járnak üzleti megbeszélésekre vagy meetingekre. Ezekben a darabokban magabiztosságot sugározhatunk, ezáltal még megnyerőbbek lehetünk a munkahelyen is. Így egy kosztümhöz, vagy egyszerű ruhához is kombiláhatjuk, miközben nem helyezünk túl nagy hangsúlyt rájuk. Az irodában vagy nap közben szaladgálhatunk a kényelmes cipőinkben, de ha szükségünk van rá, csak elő kell kapnunk őket a táskánkból. A sarokmagassággal is játszhatunk, hiszen ezek a darabok megtalálhatók több változatban is. Így akik nem gyakorlottak, vagy fontos nekik a kényelem hosszú távú viselés esetén, nekik kisebb magasságot ajánlok, de akiknek fontos az, hogy valóban látványos hatást érjenek el egy magasabb sarokkal, ők választhatják a tíz centi feletti sarkakat.

Egyszerű szandál

Ha egy ilyen darabbal rendelkezünk, akkor bármelyik nyári ruhánkkal tökéletesen kombinálhatjuk. Egy alacsony sarok magassággal, vagy vastag kialakítással még kényelemesek is lehetnek. Így csinosan libbenhetünk végig az utcákon, és a hétköznapokba is eleganciát csempészhetünk. Ezek a darabok pedig egy randevún is tökéletes társunk lehetnek, hiszen nem csak nőiességet kölcsönöznek és kiemelik a lábaink formáját, de a vacsora utáni séta során sem kell kényelmetlenkednünk tűsarkakon. Így ez a darab tökéletes alternatívát nyújthat a kellemetlenséget okozó, bár szemet gyönyörködtető lábbelikkel szemben. Ebben az évben én is beszereztem két változatot. A zárt hegyes orrú szandál inkább elegánsabb ruhákkal kombinálható, míg társa tökéletes egy lazább nyári ruhához is.

Eliza

Cipők:

Cin Cin Amika

 Deichman

Asos

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail