Divat,  Trendek

Kedvenc kreációim az idei kifutóról

Mivel a divat az egyik legnagyobb szenvedélyem, így mindig figyelemmel követem a legújabb bemutatókat és kreációkat, így egy új szezon közeledtével mindig belevetem magamat a legújabb kollekciókba. Természetesen minden évben megvannak a kedvenceim, melyekbe első látásra beleszerelmesedem. A mai napon elhoztam nektek az általam legjobban szeretett kollekciók legszebb darabjait.

Chanel

A Chanel végre visszanyúlik a klasszikus Chanel eleganciához, amit az elmúlt időszakban kicsit szerettek volna felrázni. Most viszont igazi csajos darabokkal kápráztattak el. Újfent nagy hangsúlyt kapott a tweed, valamint itt is feltűntek a retro minták. A színeket főleg a föld és halvány cukorka színek jellemezték. A kollekcióban feltűnt pár érdekes és friss megoldás, mint a farmer, csipke és horgolt anyagok használata. Már most imádom.

Valentino

Régen az egyik kedvenc tervezőim közé tartozott, mára viszont kicsit meguntam a ruháit, hiszen a legtöbb kollekciójára ugyanaz jellemző, így szezonról szezonra feltűnnek ugyanazok a szabások, csupán más anyagkombinációban vagy színben. Idén is a csodás színek, különleges minták és klasszikus szabások voltak a jellemzők. Ez a darab különösképpen elnyerte a tetszésemet, hiszen nagyon csajos, mégis egyedi darab.

Moschino

A második legnagyobb kedvenc márkám idén sem hagyott cserben egyedi, különleges kreációival. Imádom a gondolkodásmódjukat és az igazi egyediség megtestesülését. Meg persze a polgárpukkasztás. Az idei kollekciót filctollal rajzolt minták és foltok jellemezték. Így okozva egy kicsit csalfa két dimenziós hatást. Igazság szerint az egészet imádtam, de elhoztam párat a legjobbakból. Minden egy mestermű.

Dolche and Gabbana

És persze a legnagyobb kedvencem sem maradhat le a listáról. A tervezőpáros sok szempontból különcnek számít, hiszen ők nem követik a szezon trend vonulatait, csakis a saját megszokott stílusukat gondolják át szezonról szezonra. Idén is a tőlük megszokott bámulatos showt láthattunk, melynek minden darabja magával ragadt. Itt aztán bővelkedhetnék kedvencekben. Íme, pár a legszebb darabokból.

 

Eliza

Képek: https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2019-ready-to-wear

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail