Outfitek

Zhoja, az események királynője

Szereltek időről-időre újabb hazai tehetségekkel megismertetni titeket. A mai napon egy különleges magyar divatmárkát hoztam el nektek bemutatni, amely nem más, mint a Zhoja. A márka már több éve áll a hölgyek szolgálatára, akik különleges ruhakölteményekkel szeretnének megkoronázni egy-egy eseményt. Így báli, estélyi és esküvői ruhákkal varázsolják el a vásárlókat. Az egyedi és megrendelésre készülő szépségek mindegyike különleges és szemet gyönyörködtető. Ezek a darabok elkísérhetnek életed legmeghatározóbb és legszebb napjain. Elegáns szalonjukban pedig meghitt hangulatot nyújtanak a megfelelő darabok kiválasztásához. A hozzáértő csapat segít álmaink ruhájának megvalósításában.

Immáron olyan szolgáltatással is a hölgyek szolgálatára állnak, hogy egy eseményre is magukénak tudhatjuk ezeket a csodákat, tehát bérbe is vehetik a kiválasztott darabokat egy estére, vagy akár egy fotózás alkalmára. Legújabb kollekciójukban pedig nem csak az elegáns eseményekre gondoltak, hiszen hétköznapi, mindennapokban is viselhető darabokkal rukkoltak elő. A modern szabásvonalakkal rendelkező bodyk és ruhák, kiemelik és formálják az alakot, így bárki számára tökéletesen beilleszthetővé válnak a ruhatárukba. Fekete színekkel és átsejlő betétekkel szexi és nőies hatást keltenek. Így egy hétvégi koktélozáshoz vagy szombat esti partihoz kivételes választások lehetnek.

Én magam sem tudtam ellenállni ezeknek a szépségeknek. Erre a csodás vörös szatén koktélruhára esett a választásom. A vad, mégis különleges ruha igazán egyedi darab, amely több éven keresztül hű társunk lehet a különleges eseményeken. Viselhető egy ünnepségre vagy különleges vacsorákra egyaránt, így biztosak lehetünk benne, hogy ki fogjuk tudni használni. Egyedi szabásával szép alakot kölcsönöz bárkinek, ezáltal szexi mégis elegáns hatást kelthetünk benne.

Most a Zhoja csapata szeretne titeket is meglepni egy kis ajándékkal, hiszen, ha megmondjátok a szalonban, hogy a blogon olvastatok róluk, akkor 10.000 forint kedvezményhez juttok. És ez az esküvői ruhákra is vonatkozik egyaránt. Bátra látogassatok el az Andrssy út mellett megtalálható showroomjukba, hiszen bárki megtalálhatja a saját stílusához és személyiségéhez illő báli és elegáns ruhákat.

Eliza

Ruha: Zhoja

Cipő: Cipőfalva

Fotó: Iambexa

Csokifa: Sweet treat

 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail