Egyebek

Teapoint tea, az aromák tökéletes kombinációja

Egy hideg téli estén nincs is kellemesebb, mint bekuckózni a pihe puha ágyba egy csésze finom tea társaságában. Nekem mindig is fontos volt, hogy amit a szervezetembe juttatok, azok természetes és egészséges anyagok legyenek. Ezért mindig kutatom a legtökéletesebb szálas bio teákat, hiszen a boltokban kaphatók mesterséges színezékekkel és aromákkal vannak keverve, így ezeket mindig kerülöm, és inkább házi készítésű és bio teákkal helyettesítem. Nemrég találtam rá a Teapoint teáira, és rögtön beszereztem 4 különböző fajtát, hogy teszt alá vehessem őket. Mindig is a gyümölcsös aromákat kedveltem, így az oldalon a bőség zavarával küzdöttem, hiszen itt minden létező kombinációval találkozhatunk. A citrusosaktól kezdve, az erdei gyümölcsökig. Sőt, különleges teakeverékeik még a fogyásban is segíthetnek.

A Teapoint csapatának elsődleges célja, hogy olyan szálas teákat alkossanak, melyek bio alapanyagból készülnek, és minden ízlést kielégítenek. Fő szempont a minőségi és káros anyagoktól mentes gyártási folyamatokon átesett nyersanyagok használata. Így a legkülönbözőbb aromák felhasználásával alkották meg teakombinációikat. A tea alapjait pedig fekete, zöld és rooibost teák alkotják. Így mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő ízesítéseket. A csomagolás is arra utal, hogy elsődleges cél a minimális, természetes alapú csomagolóanyag használat, valamint a letisztult design. Itt a főszerep a teafűé maradhat. A csomagolás hátoldalán olvashatjuk az elkészítési utasításokat, így a legtökéletesebben készíthetjük el őket. Pár perc áztatás után szűrjük le a teafüvet, és máris fogyaszthatjuk a különleges aromájú, illatozó teánkat!

A fejlődő országokat érintő termelés egyik veszélye, hogy a nagyvállaltok kizsákmányolása miatt a régiókban a termelők szabott áron szolgáltatják be az alapanyagokat. A fair play kereskedelem nyomán a márka nem áll kapcsolatban elnyomó nagyipari beszerzőkkel, és az etikus tea partnerektől szerzik be az Ázsiából valamint Afrikából származó tea alapanyagokat. Ezáltal biztosítva hogy a termelők, valóban megkapják a pénzüket, ezzel is elősegítve a régió fejlődését. A könnyű rendelésnek és a gyors kiszállításnak köszönhetően a kiválasztott termékeket már két napon belül magunkénak tudhatjuk.

 

További tudnivalókért, valamint rendeléssel kapcsolatban keressétek fel a márka oldalait.

www.teapoint.hu

hello@teapoint.hu

https://www.facebook.com/teapointhu/

https://www.instagram.com/teapointhu/

 

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail