Sajtóesemény,  Szépségápolás

Vagheggi legújabb smink kollekciója

Az évek alatt, kevés olyan márkával találkoztam, akinek gondolkozásával, filozófiájával és minőségével együtt tudok érezni, mint a Vagheggi. Az olasz szépségápolási márka egyike a kedvenceimnek, hiszen a természetese alapanyagok mellett, garantált a hatásfokuk. Nem csak a környezet védelmére és a természetes anyagok felhasználására figyelnek oda, de arra is, hogy a termékeik gyönyörködtethessenek, és csodás élményeket nyújtsanak. Így, amikor megtudtam, hogy új sminkkollekcióval állnak a nagyközönség elé, kíváncsian vártam, hogy élőben is megtekinthessem a legújabb termékeket. Számomra elengedhetetlen az arcápolás, és mivel a smink a mindennapjaim része, fontos, hogy csak minőségi termékeket használjak. Bőröm és szemem is nagyon érzékeny, így mindig keresem a legtökéletesebb sminket, ami nem okoz irritációt. A Vagheggi pedig, pont ebben áll a hölgyek segítségére, hiszen fitokozmetikumok révén, segítenek a tökéletes hatás elérésében, miközben ápolja és kíméli a bőrt. A múlt hónapban egy impozáns bemutató keretein belül kerültek prezentálásra a sminkek. A négy ikonikus nő ihlette színek kerültek prezentálásra. A kedvencem a Lucrecia volt. A bemutatón egy mestersminkes életmentő tippekkel is látott el minket a sminkelés területén, valamint a legújabb fejlesztések használatába is bevezetett minket. Én magam 4 terméket vetettem teszt alá. Így egy körömlakkot, egy rúzst, egy ecsetet és egy sminkpalettát. Azóta eltelt időben napi használat mellett gyűjtöttem tapasztalataimat.

Paletta:

Első látásra beleszerettem a színeibe, hiszen ez a darab az, amit nekem találtak ki. A sötét színek kedvelője vagyok, így a sötétbarnák, pont tökéletesek számomra. Hihetetlen pigmentáltság jellemző rá, valamint nem hullik. Egész nap látványosan tartós, miközben nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint társai. Így biztonságosan használhatjuk a mindennapok során. Én a füstös szemek részsítem előnyben, így hétköznapokon is így sminkelem magamat. Bulikra, vagy randevúkra, egy kis feketével kiegészítve, igazán csábító szemeket varázsolhatunk magunknak ezzel a palettával.

Körömlakk:

A körömlakk számomra mindig necces, hiszen én nagyon nagy fogyasztó vagyok. Nagyon nehezen lelek rá a tökéletesre, így folyton keresgélek. Számomra fontos a gyors száradás és a tartósság. Mivel nem várom meg sokszor, hogy lemossam, így szájjal tépem le a festéket. Így a méreganyagok közvetlenül bejutnak a szervezetembe, így számomra a Vagheggi egészségesebb verziója lenne a tökéletes. A színe káprázatosan intenzív és gyorsan szárad. Sajnos viszont a tartósság rovására megy a természetesség. Nekem, egy napig se bírta körmön, átlagos igénybevétel mellett.

Matt rúzs:

A csodás vörös mindig is a kedvenceim közé tartozott. Matt darabok közül viszont még sosem találtam meg a tökéleteset. A legnagyobb kérdés mindig a kenődés és a tartósság. Valamint, hogy idővel összecsomósodik-e?Átlagos viselés mellett, kifogásolhatatlan. Egész napon át viszont nem vetettem teszt alá. Felhelyezése könnyű, és nem mászik el a helyéről. Gyönyörűen le mattul, rövid időn belül. Valamint kellemes ízzel is rendelkezik. Nem tökéletesen csókálló, halványan fog a száradás után is.

Konklúzió:

A Vagheggi a krémek mellett a sminkekben is telitalálatnak bizonyult. Főleg azok számára, akiknek tényleg fontos a minőség, megbízhatóság, miközben tudják, hogy amit felkennek magukra, valóban természetes és hatékony. Biztosan továbbra is a mindennapjaim részét fogják képezni ezek a termékek, és valószínűleg bővíteni is fogom majd a repertoárt.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail