Divat

5 tipp, hogy feldobjuk a télikabát szettet

A divat maga, elengedhetetlen része a mindennapjainknak, még ha nem is tudatosul bennünk. Amikor egy ruhadarabért nyúlunk, és végig szalad a fejünkön a gondolat, hogy mivel is kombináljam. Mindenkinek fontos az, hogy mások milyennek látják őt külső szemmel, még ha nem is olyan nagy hangsúlyt fektetünk az öltözködésünknek. A tél beköszöntével, mindenki belebújt a legvastagabb télikabátjába. Ezek a hatalmas puffos darabok nem épp e legelőnyösebbek, de segítenek, hogy a legnagyobb hidegben se fázzunk meg. A hatalmas anyaghalmok legtöbbje unalmas, egyszínűek, vagy csak egy-egy szőrpamacs az, ami feldobja az összhatást. Ha leesik a hó, elővesszük az ormótlan hótaposókat, vagy síanorákokat, hogy kimenjünk sétálni egyet a szűz hóban. Sok kiegészítő áll a rendelkezésünkre hogy feldobjuk ezeket az unalmas összeállításokat. A lényeg, hogy a megfelelő darabokra essen a választásunk. Az unalmas fekete darabokat hagyjuk otthon, és az unalmas darabokat hagyjuk otthon. Azért, hogy segítsek a választásban, elhoztam nektek 5 kiegészítőket, amikkel a legnagyobb hideg ellenére is, divatosak lehettek nagykabátban.  

1, Színes sapka

Egy élénk színű sapka, bohókás hatást tud kelteni, az unalmas kabátok kiegészítéseképpen. Nem csak a velünk szembejövőket tudjuk megmosolyogtatni velük, de egyediek lehetünk a szürke tömegben. Ja, és persze az sem az utolsó, hogy a hóban messziről megtalálhatnak minket szeretteink.

2, Mintás sálak

A boltok polcain rengeteg ilyen sállal találkozhatunk, az élénk pinkektől kezdve, a hagyományosabb barnákig. Mindegy, hogy csak nyakrészen villan ki egy kis mintás anyag, vagy a kabáton kívül viseljük azt, egyszerre melegítenek fel minket, és megváltoztatják az összhatást. Igazítsuk személységünkhöz a választást.

3, Kalap

Nem egy szokványos viselet, de ha szeretnénk különleges hatást kelthetünk, ha egy kalapot választunk. Ezek a szövetkarimás darabok, elegánsak, mégis fiatalosak. Egy szövetkabáttal kombinálva, igazi divatkirálynők lehetünk.

4, Egyedi táska

Ezek a praktikus kiegészítők, néha nem azért fontosak, hogy mindent magunkkal vihessünk, amire szükségünk van a nap folyamán. Néha nagyobb hangsúlyt kaphatnak kiegészítőkét, mint használati eszközként. Egy különleges darab, vonzza a tekintetet.

5, Különleges csizma

A kabát alól kevés minden látszik ki, de a legfeltűnőbb ilyenkor a lábunk. Fontos, hogy ez a kiegészítő, a nagy hangsúly miatt, szép legyen. Legyen magassarkú, vagy hótaposó, fontos a választós. Hiszen a tökéletes darabbal, még különlegesebb szettet alkothatunk.

Eliza

Képek: Inspirációk a Pinterestről

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail