Divat

Szilveszteri parti ruha tippek

Elérkezett az év utolsó napja és mindenki összegyűlik, hogy köszöntse az újévet. Szilveszterkor a várost ellepik a bulizni vágyók, akik egy hatalmas partival szeretnék elbúcsúztatni az elmúlt évet. Ilyenkor mindenki csodás ruhákba bújik, és felvonul még egyszer utoljára ebben az évben. Legyen az házi buli, szórakozó hely, vagy étterem, ezt az estét meg szereti tisztelni azzal, hogy kiöltözik, és próbálja a legszebb oldalát hozni. Természetesen, mint mindig, ilyenkor is, nagy fejtörést okoz, hogy vajon mit is vegyünk fel az alkalomra. Napokig állunk a gardrób ajtajában, törve a fejünket, vajon mi lenne a legtökéletesebb választás. Ebben szeretnék most nektek segítséget nyújtani, és elhoztam négy ötletet nektek Szilveszter esti bulira.

Először is mik az alapszabályok. Szilveszterkor nincsenek határok, és semmi sem túlzás. Ilyenkor minden csillog-villog és fénylik. Ez igaz lehet a ruhákra is. Így a metál, a csillogó, strasszos, flitteres dolgok mind megengedettek.

Bársony fekete

A bársony a szezon legkedveltebb anyaga, és mi lenne tökéletesebb az esti bulizáshoz, mint egy ilyen ruha. Egyben elegáns viselet, így megtisztelhetjük vele az alkalmat, de mégis kényelmes viselet. Egy gyönyörű nyaklánccal és táskával máris érdekesebbé varázsolhatjuk. Én egy hímzett ezüst táskát találtam hozzá, és egy különleges, sok soros ezüst nyakláncot. Ezek pont kellő mértékben vonzzák ránk a tekinteteket, és illenek az alkalomhoz is.

aejhgfga

 A kis fekete koktél ruha

Mindenki gardróbjában megtalálható a tökéletes fekete koktélruha, és ez a darab szilveszteri bulira is perfekt. Csupán csak a megfelelő kiegészítőkkel kell kombinálni, és máris kész a szilveszteri szett. Ilyenkor ne féljetek elővenni a legnagyobb, legcsillogóbb nyakláncotokat. Ez a denevér ujjas, mélyen dekoltált fazon egyben eltakarja a karácsonykor ránk rakódott plusz kilókat, de mégis sejtelmesen nyújt betekintést az idomokra. Én ehhez a lenge fekete ruhához egy gyönyörű kristály nyakláncot kerítettem, ami egy hétköznapi estére túlzás lenne, de a mai estére tökéletes. És ne feledjétek a kényelem is fontos, hiszen egész estén át tartó tánc közben nem szeretnénk, ha valami kényelmetlen lenne. Válasszunk kényelmes, de mégis szép magassarkút, ami nem csak az alkalomhoz illik, de kényelmet is nyújt.

mnbv

Flitter

A következő szettnek egy flitteres darabot választottam. Nem csak különleges viselet, de sajnos kevés alkalomra felel meg. Azonban a szilveszter pont egy ilyen este. Ez a testhez simuló, félvállas fazon, szépen kirajzolja az alakot, és kényelmes is. Arra figyeljünk, hogy ha ezt a ruhát választjuk, csakis egyszínű kiegészítőkkel kombináljuk, mert különben nagy lenne a kuszaság. Egy letisztult táskával és cipővel azonban tökéletes harmóniát alkot.

jhg

Ezüst szatén

Az igazán bevállalósoknak, pedig itt van a metál ezüst ruha. Az a darab egy szatén hosszított estélyi fazon, amihez hozzá illő ezüst kiegészítőket választottam. Természetesen ez az összeállítás csak azoknak ajánlott, akik szeretnek a társaság középpontjában lenni, és nem zavarja őket, ha minden szem rájuk szegeződik. Azonban szilveszterkor miért is ne lehetne kristálygömbnek öltözni, és elvakítani pár embert? Akik számára a szilveszter nem csak a bulizásról szól, hanem elegánsabb helyen ünnepli az estét, azoknak mindenképp egy hosszított fazonú, kisestélyi a legtökéletesebb választás.

lkjhgfc

 Bármit is vesztek fel, ne feledjétek, a lényeg, hogy jól érezzétek magunkat, és bulizzatok egy nagyot az év utolsó napján, elfeledve ezt a nehéz és gondterhelt évet. Légy önmagad és ne érdekeljen, mit gondolnak mások, csak érezd jól magadat a bőrödben!

P.S.: Senki se feledkezzen meg róla, hogy ez a nap az év leghidegebb napja is, szóval mindenki öltözzön fel melegen!

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail