Outfitek

Egy minta, négy szett

Az idei szezon kezdetén már tudtam, hogy az én időm jött el, hiszen az állatminták mindig is a kedvenceim közé tartoztak. Így minden, ami leopárd és piton minta, köze áll a szívemhez. Szívesen illesztem be ezeket a ruhadarabokat a mindennapi öltözködésembe, és bármilyen eseményre viselni is tudom őket. A boltokat járva folyamatosan szebbnél szebb darabokkal találom szembe magamat, melyeknek természetesen nem tudok ellenállni. Sokan viszont ódzkodnak a kicsit merész mintáktól. Pedig ezek is tökéletesen hordhatóak a hétköznapok során is. Egyszerre lehetnek visszafogottak és merészek is. A novemberi hónapban ezért úgy döntöttem, hogy minden héten egy kígyómintás szettet állítok össze nektek. Ezzel is megmutatva a különböző megjelenési formáit. Így négy outfittet hoztam el nektek, melyeknek mindegyike egy piton mintás darabot foglal magába. Lehet az ruha, táska, csizma vagy szoknya, ezeket a darabokat is tökéletesen kombinálhatjuk alap darabokkal, így divatos és sikkes hatást kelthetünk velük. A négy összeállítása mindegyik más hangulatot áraszt, így négy különböző stílust jelenít meg.

Sikkes

Az első szett egy Blue Velvet darab volt, amit már az üzlet instagram oldalán kinéztem. Egyszerre divatos, mégis különleges darab. A fodros szoknyarésszel egy kis játékosság is van benne. Kislányos, mégis modern. Én egy Kazar térd csizmával kombináltam, valamint egy piton mintás Mango táskával. Az összeallítás sok idő óta ez egyik kedvencemmé vált. A fotókat Szilvia Lőrincz Barátném készítette.

Ruha: BV

Táska: Mango

Csizma: Kazar

Fotó: Lőricz Szilvia

Visszafogott

A második szettet egy irodai viselet, mely egy most nagy trendnek örvendő magas derekú gatyából, valamint egy piton mintás blúzból állt. Az inget sokszor hordom a hétköznapokban, az egyetemre, vagy megbeszélésekre. Egy farmerrel kombinálva is tökéletes lehet. A szettet egy kényelmes magas sarkúval valamint egy őszi pakolós táskával egészíttettem ki. A végeredmény divatos, de visszafogott.

Nadrág: Piafparis

Ing: River Izland

Táska: Bagissimo.hu

Cipő: Bershka

Fotó: Lőrincz Szilvia

 

Szexi

A harmadik szett egy kicsit szexire sikeredett, hiszen a piton mintás rövid szoknya és a combcsizma, nem épp egy visszafogott választás. A szoknyát egy meleg pulcsival kombináltam így a hidegben is tökéletes összeállítást alkothatnak. A képet Lilla csinálta, akivel a Villabagatelben töltöttünk el együtt egy kellemes reggelt.

Szoknya: Bershka

Pulcsi: River Izland

Táska: Lolabag

Fotó: Palácsi Lilla

 

Hétköznapi

A negyedik szett egy egyszerű letisztult szetté sikeredett. Egy fast fashon ingruha, egy combcsizmával kiegészítve. Könnyed, mégis divatos. Bármikor felvehető, hiszen a hétköznapi teendők elvégzéséhez, de egy koktélozós estéhez is egyaránt tökéletes. Lapos sarkú csizmával is kombinálható, így az egész nap során kényelmes viselet.

Ruha: Bershka

Táska: Lolabag

Csizma: Cincin Amika

Fotó: Palácsik Lilla

 

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail