Bőrápolás,  Szépségápolás

A nyár elengedhetetlen kellékei a Lush-tól

A nyári időszakban a bőrünk nagyobb mértékben van kitéve a károsító hatásoknak, így ilyenkor fokozottan oda kell figyelnünk rá. Mivel a perzselő nap, a klór vagy épp a sós víz kiszárítja a bőrünket és hajunkat így fontos, hogy nagy gondot fordítsunk a regenerációra és a megelőzésre. A Lush rengeteg termékkel áll a nők rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak minden problémára. A különleges tusfürdőktől kezdve, a krémeken és kondicionálókon át, a szappanokig és fürdőgolyókig minden készen áll rá, hogy elkényeztesse a bőrünk minden négyzetcentiméterét. Ezzel nyáron is elősegítve, hogy a szépségápolás még különlegesebb élmény lehessen számunkra. Egyes termékekről sokan nem is tudnak, de hihetetlen hatékonysággal rendelkeznek, és érdemes őket beilleszteni a mindennapokba. Ezért is érdemes időről időre ellátogatni a Lush üzleteibe, és lecsekkolni a legújabb újdonságokat. Én most összeszedtem segítségül nektek pár terméket, amik a nyári szezonban életmentők lehetnek. Íme tehát azok a darabok, amikre mindenképpen szükséged lehet a nyáron vagy épp a nyaralások során.

RUB RUB RUB, avagy a radírozó tusfürdő

A rengeteg káros hatás nyomán bőrünk kiszáradhat, ezért kihagyhatatlan az elhalt rétegek eltávolítása. Ez egyrészt azért fontos, mert így a hidratálás során mélyebb rétegekbe is képesek vagyunk eljuttatni a krémeket, valamint így még selymesebb és puhább lesz a bőrünk. A tengeri sót tartalmazó radírozó tusfürdő megkönnyíti a mindennapi szépségápolást, hiszen két folyamatot egyszerre tud kivitelezni, így nincs szükség többszöri kenekedésre, csupán egyszerűen meg kell fürödnünk vele, mint egy átlagos tusfürdővel. Így nem csak időt spórolhatunk, de csodás hatást kölcsönöz a bőrünknek, ami így felkészülve várhatja a további ápolást. Különleges illatával pedig ellazít és felpezsdít.

RO’S ARGAN, avagy a testkondicionáló

A testkondicionálót is pont azoknak az embereknek találták ki, akik nem szeretnek sok időt a testápolásra fordítani. Hiszen kinek van ideje a reggeli tusolás után még perceket a testápolóval pepecselni. A testkondicionálót éppen erre alkották meg, hiszen mint a hajmosáskor a balzsamot, fürdés után a kondicionálót is ugyanúgy kell alkalmazni. Így egy második folyamatként a zuhany alatt is könnyen hidratálhatjuk bőrünket. A különleges növényekből alkotott kondicionáló selymesen puhává varázsolja a bőrt és kellemes édes illatot hagy maga után.

ROOTS, avagy a leghatékonyabb hajpakolás

A káros napsugarak és a fürdőzés során a vegyi anyagok nagymértékben károsítják a hajunkat. Egy nyaralás során sokszor olyan nagyon kiszáradnak a hajvégek, hogy ollóhoz kell nyúlni a nyár végeztével. Ezért fontos, hogy minden hajmosás során fordítsunk időt az ápolásra, és használjunk kondicionálót, balzsamot. Ezek a pakolások vagy ápolók segítenek a hajszálak víztartalmának visszaállításában, így megelőzve a roncsolódásukat. A pakolás nem csak kellemes illatúvá varázsolja a hajat, de selymessé és csillogóvá is teszi azt.

RUMP, avagy a popóápoló.

A nyári melegben előszeretettel hordunk szandálokat és papucsokat melyekhez szükséges, hogy a talpunkat is ápoljuk. A vicces nevű krém az egyik leghatékonyabb a bőrkeményedések vagy kiszáradt területek hidratálására és puhítására. A popóápolót a sportolók számára fejlesztették ki, hogy a mozgás során a ruha által kidörzsölt részeken nyújtson segítséget. A nem csak kiült popsira, de a test bármely területén alkalmazható krém biztosan segíteni fog, hogy lábunk tökéletesen ápolt legyen. Az állaga kissé a vajra emlékeztető és erőteljesebb fűszeres illata van, de tökéletesen eloszlatható a bőrön. Hatása pedig pár perc után érezhető.

Egy tiszta ügy

A Lush nagy gondot fordít, hogy jobbá tegye a világot és a maguk módján segítsenek, így minden időszakban megvannak azok a termékek, amelyekből származó bevétellel jó ügyeket támogatnak. Jelenleg CHARITY POT kéz és testápoló megvásárlásával egy kutyamenhelyet támogathattok. Mindig érdemes megkérdezni, melyek az aktuális kezdeményezések, hiszen nem csak egy különleges termékkel lesztek gazdagabbak, de így mi magunk is hozzájárulhatunk egy kicsivel a megmozdulásokhoz.

Környezetvédelem

A Lush számára nagyon fontos a környezet védelme, így nagy gondot fordít a csomagolásmentes termékek népszerűsítésére. Egy nagyon aranyos módját találták annak, hogy felhívják a műanyag károsító hatására a figyelmet. Egy teknő formájú fürdőgolyójukon keresztül szeretnék eljuttatni az üzenetet a vásárlóknak, hogy a tengerek élővilágát teszi tönkre a rengeteg szemét. A teknősök gyomrában is rengeteg idegen anyag található meg, köztük a műanyag is. Ezt jelképezendő a golyó hasából műanyagra emlékeztető szálak oldódnak ki, melyek a víz felszínén lebegve szimbolizálják a szörnyű valóságot.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail