Outfitek

Pettyek a kastélykertben

Mindig is szerettem bejárni Magyarország legszebb tájait és ellátogatni az ország nevezetességeikhez. A kedvenceim pedig az ódon kastélyuk, melyek titokzatosságukkal varázsolnak el. Fontosnak tartom, hogy ne csak külföldi országok szépségében gyönyörködjünk, hanem a saját hazánkéban is. Egy hosszú nap után a barátommal felkerekedtünk és ellátogatunk Martonvásárra, ahol is a különleges Brunszvik kastély áll, egy gyönyörű parkkal körülvéve. A Budapesttől fél órára található kis falu, tökéletes, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapokból és szépséges környezetben pihenjük ki a nap fáradalmait. A lemenő nap fényében csodálatos környezetben sétáltunk végig a tavat. Persze a hely szépségét kihasználva pár kép is elkészült, ezeket hoztam el ma Nektek.

Egy bohókás szettre esett a választásom azon a napon. Az idei szezon nagy slágere a pöttyök voltak, ez a minta mindig is a kedvenceim közé tartozott, előszeretettel hordom őket randevúkra is. Az egyszerre nőies, de elegáns, mégis játékos és kislányos minta. Eddig mindig elnyeri az urak tetszését. Minden alkalomnak szeretem megadni a módját, így bárhova megyünk szeretek odafigyelni a megjelenésemre. Legyen az csak egy séta egy parkban, vagy mozizás. Szeretek megújulni és minden egyes alkalommal egy másik oldalamat megmutatni. Így néha szexin, kislányosan, sportosan vagy épp elegánsan öltözni. A mostani libbenő szoknyás fazon, a régi korokat idézi meg. A fekete-fehér anyagot vörös kiegészítőkkel dobtam fel. A kiránduláshoz pedig egy kényelmes magasított sarkú papucsot választottam A színek tökéletes kontrasztot alkottak a kastély színeivel, így még tökéletesebben kihangsúlyozta a ruha szépségét. Ezt a darabot a Rosegail oldalán találtam rá és  előszeretettel hordom a mindennapokban. Esti vacsorákhoz, nyár esti sétákhoz tökéletes választás, mint színek, mint szabás tekintetében is.

Sokan írtok azzal kapcsolatban, hogy miért nem mutatok többet a magánéletemből. Én szeretném különválasztani az életem különböző részeit. Így a bloggal és a munkával kapcsolatos felében mindent szívesen osztok meg veletek, de a programjaimra és randevúkra már nem invitálok meg senkit. Nem szeretném valakire rákényszeríteni a szereplést, aki ettől a világtól távol áll. Ezért nem is szoktam megkérni, hogy fényképezzen engem, vagy közös képeken mutogassuk magunkat. Mindenkinek meg van a saját élete, munkája, így nem kell másokra ráerőltetni a saját szenvedélyünket. Főleg akkor, ha az egy olyan nőies szakma, mint a divat világa, és a férfiak számára unalmas és érdektelen.  Mindig úgy gondoltam, hogy azok, akiknek mások előtt kell bizonygatniuk, milyen boldog kapcsolatban élnek, az régen rossz. Így én a kapcsolataimat nem szeretném a világ elé tárni, hanem megélni a pillanatokat, kizárva a külvilágot. Ezért ilyenkor ki is kikapcsolom a mobilomat, a tökéletesen bensőséges pillanatok érdekében.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail