Trendek

10 táska, amivel te lehetsz a legtrendibb a nyáron

A táskák az egyik legtökéletesebb kiegészítők, hiszen bármely unalmas szettünket fel tud dobni velük, valamint az egyik legpraktikusabb találmány is a nők számára. Otthonról kilépve számos tárgyat kell magunkkal vinnünk, melyek segítenek a nap folyamán. A nyári nagy melegben nincs is jobb, mint felkapni egy lenge ruhát és egy kényelmes papucsot. Ilyenkor a táskák segítenek egy kis furfangot csempészni az összeállításunkba. A nyári szezonban inkább a kisebb darabokat szoktuk preferálni, hiszen a kánikulában nem szeretnénk, hogy nagy anyagok érjenek hozzánk. Inkább a könnyebb, kézben fogható táskákra esik a választásunk. Ellenben a strandok és nyaralás folyamán a minél nagyobb annál jobb elvét követve, hatalmas strandtáskákba bújtatjuk azokat a dolgokat, amiket magunk mellett szeretnénk tudni a parton. Ekkor szükség van a nagy rakodó felületre, hiszen a naptejtől kezdve a magazinokon át a törölközőnek mind kézügyben kell lennie a napozáshoz. A mai napon elhoztam nektek 10 táskát az idei szezonból, amit beszerezve biztosan trendik lehettek. Egyes darabok régi divatokhoz nyúlnak vissza, így lehet, hogy pár régebbi darab is újra felfedezésre kerülhet.

1, Fonott

Az idei egyik leguralkodóbb táska trendje a fonott táska. A nude színektől, a legkülönbözőbb megjelenési formákig megtalálhatók, és igazán nyárias hatásúvá varázsolnak bármely szettet.

2, Kőrfogantyú

Az idén rengeteg kollekcióba tűnt fel a körfogantyús megoldás. Egyes darabokon fém, műanyag vagy épp fa megoldásokkal. Nem csak egyedi kivitelezés, de egyben kényelmes is.

3, Horgolt szatyor

A nagymamáink korában használt bevásárló szatyor reneszánszát éli. Bár nem sok mindent lehet bele pakolni, ami nem esne ki belőle, de biztosan nagyon trendik lehetünk ezzel a darabbal a kezünkben.

4, Hátizsák

A kis hátizsákok nagy divatnak örvendenek, hiszen praktikusak és a hátunkra kanyarítva is hordhatjuk. Emellett sok dolgot elrejthetünk benne, ami egy városnézés, vagy kirándulás során szükségünk van.

5, Mini

A mini táskák már az előző szezonban ellepték a kifutókat, de idén még kisebb és különleges megoldásokkal rukkoltak el a tervezők. Bár tényleg csak pár dolog fér beléjük, és egyes esetekben még a mobil is szűkösen, de egy nyár esti bulizáshoz nincs is szükség sok dologra.

6, Műanyag

Bár minden átlátszik benne, de a műanyag elemek a szezon egyik hangsúlyos trendje. Akit nem zavar, hogy mindenki látja, mit rejtenek magukban ezek a táskák, azok biztosan imádni fogják ezt az egyedi fellángolást.

7, Láncos

A láncos táskák régóta jelen vannak a divat színterén, hiszen elegánsak mégis sikkesek. Ezek a magoldások kényelemesek, mert egy hosszabb pánt esetén átvethetjük őket a vállunkon, szabaddá téve kezeinket.

8, Kőrtáska

A különleges formák vissza-vissza térnek a divatba. Ezzel így vannak a kör alakú táskák is. Egy biztos: látványosak, és biztosan nem minden második hölgy kezében fog visszaköszönni ránk ez a hóbort.

9, Gyöngy

Emlékszem még gyerekkoromban voltak ilyen táskáink, még a kilencvenes években. Bár akkor csak gyerekek használták, most az egyik legnagyobb trendé vált. Kár, hogy rég kidobtam, pedig most jó hasznát vehettem volna ezeknek a játékos táskáknak.

10, Hasitasi

Az egyik legnagyobb visszhangot keltő táska idén a hasitasi, amit bár a legnagyobb luxus márkák prezentáltak, mégis megmaradt eredeti eszenciája. Van aki szereti, van, aki távol tartja magát tőle. Egy biztos, egy ilyen darabban igazán stílusosak lehettek.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail