Smink,  Szépségápolás

Avon Mark szemhéj paletták (teszt)

Az Avon termékei évtizedek óta látják el a hölgyeket minőségi, mégis elérhető árú sminkekkel és szépségápolási termékekkel. Fiatal koromban előszeretettel vásároltam be a legújabb termékeket a katalógusból, és mindig volt egy barátnőm, aki tanácsadónő volt. Azóta viszont sok idő telt el és nem követtem figyelemmel a márka alakulását, így most kíváncsian vettem kezembe a termékeket. Sminkesként és sminkimádóként rengeteg márka áll a rendelkezésünkre, de a hétköznapi felhasználók számára továbbra is az Avon maradt a legelőnyösebb alternatíva. Vajon tudja-e minőségben hozni a szintet vagy az olcsóbb ár a tartósság és hosszútávú használhatóság rovására megy? Hogy ezt megtudjam, tesztelésnek vetettem alá őket, hogy magam is megbizonyosodjak róluk. Tapasztalataimat pedig szeretném elétek is tárni.

A termékek igényes csomagolást kaptak, és felveszik a versenyt a magasabb kategóriákkal is. Maguknak a készítményeknek szép az állaguk és a textúrájuk is. Az egyetlen bökkenő a pigmentáltságban mutatkozik meg, hiszen a szemhéj púderek színe csupán többszöri felvitel esetén, vagy akkor sem érik el a várt színt. Erősebb sminkek elkészítésére így nem ajánlottak, de a hétköznapok során arra, hogy egy kis enyhe hatást érhessünk el, arra tökéletesen megfelelnek. A bronzosító gyöngyei halványak a bőrömhöz, így nem látszik a felvitelkor a változás. Biztos vagyok benne azonban , hogy egy világosabb tónusú hölgyön csodás hatást érhetnek el.

Összességében nem csalódtam, hiszen a dégét eléri és árban is kedvező. Így ha valaki csak kevés sminket használ hétköznapi használatra tökéletesen megfelelő választás lehet.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail