Smink,  Szépségápolás

A tavasz smink trendjei, avagy látogatás a MAC Cosmetics-nél

A múlt héten lehetőségem volt ellátogatni a MAC Cosmetics Váci utcai üzletébe, hogy még jobban megismerkedhessem a márkával, és a legújabb kollekciókkal. A látogatásom fő célja pedig az volt, hogy megtudjam mik is lesznek a tavasz legújabb smink trendjei, és uralkodó irányzatai. Végül egy csodás délutánt tölthettem el a Mac kedves sminkeseivel, és egy káprázatos nappali sminkben léphettem ki az üzletből.

Miután kipróbáltam az újonnan érkezett termékeket, és felfedeztem a legkeresettebb darabokat, belevetettem magamat a legújabb sminkdivatba. A tavasszal uralkodó sminktrendje pedig egyetlen egy szóval leírható, és az a diszkógömb. Hiszen, a legnagyobb divat idei szezonban, a csillogás, legyen az az arcbőr vagy bármely más arcterület. Így minden, ami glitter, flitter, selyemfény, és haighlaither hódít, amely az arcot igazán csillogóvá és fényessé változtatja. Színekben, pedig a lila árnyalataikerülnek előtérbe. A másik nagy trend a hangsúlyos pirosító használata. Idén nem kell visszafognunk magunkat, hiszen most az színes pír az igazán trendi. A csillogás jegyében a matt rúzsokat felváltják a szájfények. A legújabb termékek is mind a csillogás szolgálják elő, így csodás szájfények és szemhéjfestékek sora érkezett az üzletbe. Emellett az újdonságok sorából került ki a legújabb paletták, amelyek nem csak praktikusak, de csodás színeket foglalnak magukba. Mindenki megtalálja a hozzá illőt, a klasszikától az édesebb színeket kedvelőkig. Én magam egy muffinos cukorka színekben pompázó palettába szerettem bele, aminek a designja már első látásra elvarázsolt.

A látogatás során engem is szebbé varázsoltak, hiszen egy személyre szabott smink oktatásban vehettem részt. Ennek keretein belül végül egy csodás sminket is kaptam, amely tökéletes hétköznapokra, mégis kiemeli a szememet. Ha, ellátogattok az üzletbe, akkor próbáljátok ki a Mac legújabb ingyenes szolgáltatása az 1,2,3, amelyben egy arcterület teljes körű sminkjét tanítják meg nektek, 3 egyszerű lépésben. Ha, pedig a sminkhez használt termékek közül végül bármely három terméket meg is vásárolsz, akkor egy neszesszerrel is meglepnek titeket. Ha, pedig valamelyiken eseményre szeretnétek ragyogni, akkor továbbra is rendelkezésre áll a MAC smink szolgáltatása, aminek keretein belül profi sminkesek készítik el sminkedet. A szolgáltatás teljes összegét pedig le is vásárolhatod.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail