Style tips

Ledér kényelem

A mai napon szeretném bemutatni nektek, hogy otthonunkban nem feltétlen kell mindig kényelmes darabokba öltöznünk, amelyek eltakarják alakunkat. Néha elrugaszkodhatunk a megszokott pizsamáktól és hálóingektől, hogy egy kicsit kényeztetve magunkat, és párunkat, szemet gyönyörködtető fehérneműbe bújtassuk testünket. Hiszen, nem szükséges, hogy ezek a darabok csak a szekrény mélyén porosodjanak, várva a bevetésre. Mindennapjainkba illesztve egy kis plusz varázst csempészhetünk az éjszakákba. Ezeknek a daraboknak az első és legfontosabb feladatuk az elfedés, de mellette, az hogy még jobban kiemeljék az idomainkat. Ezáltal még jobban szem elé téve adottságainkat.

Régóta tartom a fehérneműt a csábítás egyik legtökéletesebb eszközének. Így bármikor készen állhatunk arra, hogy elcsábítsuk bárkit, aki utunkba kerül. Hiszen, melyik férfinek ne állna el a lélegzete, ha a lakásban egy-egy ilyen szexi darabban libbenünk el előttük. Így nem csak abban lehetünk biztosak, hogy az ő kedvükre tehetünk, de mi magunk is élvezhetjük áldásos hatását. Egy kapcsolatban mindig fontos a megújulás, hogy párunk nap, mint nap meglássa a bennünk rejlő igazi nőt. Ha, a kényelmes bő pólókat, amibe kényelmesen aludni szoktunk, néha-néha egy csipke darabra cseréljük, biztosan égve marad az a tűz, amely egyszer fellobbant.

Persze, azoknak sem kell kimaradni a csodás fehérnemű öröméből, akiknek épp nincs férfi az életükben. Bármikor megadhatjuk a módját annak, hogy otthon is csinosak legyünk. Szingliként sem kell feltétlen feladni ezeket a darabokat, és melegítőben és Hello Kitty-s pizsamában parádézni. Fontosnak tartom, hogy ne csak a férfiak szemében legyünk szexik, hanem mi magunk is kívánatosnak lássuk magunkat. Hiszen, nem az a legfontosabb, hogy mások milyennek látnak minket, hanem mi magunk érezzük jól magunkat a bőrünkben. Egy csipke fehérneműben pedig visszaszerezhetjük önbizalmunkat, és szexinek és kívánatosnak láthatjuk magunkat a tükörben. Ha, pedig önmagunkkal és testünkkel is egységben vagyunk, akkor már semmi sem állhat az utunkba, és magabiztosságunktól minden férfi a lábaink előtt heverjen.

Ezeket a darabokra a Bonatti fehérnemű oldalán leltem rá. Már rég szerettem volna frissíteni a fehérnemű gardróbomat, és ezen a helyen rengeteg szexi és kényelmes darabbal találkozhattok. Bár hatalmas a gyűjteményem, de mégis szeretek időközönként beszerezni pár új, izgalmas darabot. A body egyszerre szexi, de praktikus darab, hiszen gyönyörű alakot varázsol mindenki számára. A köntös pedig tökéletes otthonra, amikor reggelente felébredünk, és csak szeretnénk valamit magunkra kanyarítani. A csipke lágyan sejteti át az alakot, a férfiak képzeletét hagyva szárnyalni, mégis pont annyit takar el, amennyit feltétlenül kell. Ezeket a különleges darabokkal tökéletesen tudjuk feldobni a hétköznapok unalmát.

Eliza

Fehérnemű: Bonatti

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail