Outfitek

Egyedi darabok tárháza, avagy Noami Store

A ruhák szerelmeseként nap, mint nap járom a boltokat és az internet bugyrait, hogy megtaláljam a tökéletes darabokat egy-egy eseményre, vagy a hétköznapokra egyaránt. Bár fiatal koromban a fast fashion boltok voltak a kedvenceim, az évek alatt rengeteget változott az ízlésem. Mostanra jobban szeretek egyedi és különleges darabokat vásárolni, amik nem csak jobban illenek hozzám, de biztos lehetek benne, hogy nem jönnek velem szembe az utcákon. Kalandozásaim során, pedig rengeteg új helyre és márkára lelek, amikről szívesen számolok be nektek is.

Bloggerként fontosnak tartom, hogy nem csak inspirációt nyújtsak nektek, de alternatívát is a tömeg gyártott darabokkal szemben. A webáruházak, és webshoppok, pedig tökéletes megoldások, hiszen bárkinek elérhetővé teszik a legújabb trendek darabjait. Így senkinek sem lehet akadály a divatos öltözködés, még ha a főváros hatalmas kínálatától távol is lakik. Ezeknél az oldalakon pedig, sok esetben az árak is sokkal barátságosabbak, egyes fast fashion boltokhoz képest. Néha az anyagok és szabások tekintetében is magasabb minőséget képviselnek a polcokon sorakozókkal szemben. Valamint, akciókkal még kedvezményesebben juthatunk a kiválasztott szépségekhez.

A legújabb webáruház, amire ráleltem, a Noami Store oldala. Rögtön beleszerettem, hiszen csinos és egyedi darabok találhatók meg rajta. Elsősorban koktél és estélyi ruhák, amik magukkal ragadtak, de rengeteg hétköznapi darabbal is fel vannak szerelve. Így bármely eseményre lehet találni darabokat. Az oldal átlátható, és könnyen kezelhető. A megrendelt termékek, pedig pár napon belül megérkeznek, dobozba csomagolva. Az első darab, amit ma elhoztam nektek bemutatni, egy sellő fazonú, csipke ruha, amely tökéletes alakot varázsol vonalaival. Tökéletes választás egy esti randevúhoz, vagy bankettekhez. A fekete csipke alatt bőrszínű bélés még jobban kiemeli a csipke csodás mintáját. Én fekete és nude kiegészítőkkel párosítottam, hogy nem vegyem el a hangsúlyt a ruha szépségéről.

Ha, ti is szeretnétek pár különleges darabbal feldobni a ruhatáratokat, akkor nézzetek szét az oldalon. Most, ha az ELIZA kuponkódot használjátok 10% kedvezményhez juthattok.

Eliza

Ruha: www.noami-store.hu

Táska: H&M

Cipő: Bershka

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail