Style tips

Csipke, az elegancia netovábbja

A csipke az egyik legkifinomultabb és elegánsabb anyagai közé tartozik. Az ilyen ruhák egyszerre szexik, mégis stílusosak. Így tökéletese választások lehetnek egy randevúra, vagy akár egy elegáns bankettre. Bármely hivatalos eseményre viselhető darab, így mindenki gardróbjában jó, ha akad egy ilyen ruha. Legyen az fekete, fehér vagy vörös, fontos, hogy tudjuk viselni is. A csipke anyaga alapjában áttetsző, így fontos, hogy a bélés, csak annyit engedje láttatni, amennyi feltétlenül szükséges. Hiszen vékony a határvonal a nőies és a közönséges közt. Így erre mindenképpen figyeljünk oda. Egy kis bőrkabáttal kombinálva, pedig buliba is tökéletesen viselhető darab.

Erre a csodás csipke csodása a Manzara oldalán találtam rá. A vörös színe rögtön elvarázsolt, hiszen a piros szín a blog védjegyévé vált az elmúlt években. Anyagával pedig végtelenül elegáns, és káprázatos darab. Egy csodás Alma Abonyi táskával kombináltam, amely csodásan egészítette ki élénk színét, de a fekete, vagy nude színek tökéletes választások lehetnek hozzá. Én elsősorban hivatalos eseményekre, vagy esti randevúkra fogom hordani. Szabása kihangsúlyozza a nőies vonalakat, így tökéletesek a csábításra. A hideg ellenére is hordhatjuk, hiszen egy vastag kabátot kanyarítunk magunkra, tökéletesen hordható darabbá válik bármely alkalomra.

Nemrégiben találtam rá erre a magyar webshop-ra, amin rengeteg egyedi darabbal találkozhattok. Az estélyiktől kezdve, egészen a hétköznapi darabokig. A kínai rendelős oldalakkal szemben az anyagok minősége kifogásolhatatlan, valamint a kiszállítás is gyors, és zökkenőmentes. Ha ti is szeretnétek, pár különleges darabbal felfrissíteni a ruhatáratokat, akkor látogassatok el a www.manzara.hu oldalára.

Eliza

 

Ruha: Manzara

Táska: Alma Abonyi

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail