Magamról

Styleblog, avagy a blog új arculata

A kezdetek óta a blog hatalmas utat járt be. Ez főleg a Ti érdemetek, akik napról napra mellettem vagytok, és figyelemmel követitek a bejegyzéseket. A kezdetekben is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy divatblogként a divatra helyezzem a legnagyobb hangsúlyt, és elhozzam nektek a legújabb trendeket úgy, hogy Ti magatok is beleépíthessétek azokat a mindennapjaitokba. Outfit fotóimmal pedig szeretnélek titeket inspirálni, és segíteni abban, hogyan is tudtok kilépni a komfortzónátokból és új dolgokkal kísérletezni. Segíteni, hogy minden nő meg tudja mutatni az öltözködésén keresztül nőiességét és saját személyiségét.

Azóta eltelt több mint egy év és több téma is elkezdett érdekelni a blogon belül. A visszajelzéseitek alapján a szépségápolás, valamint a hajápolás témakörébe is belekóstoltam. Saját szórakoztatásomra pedig a lakberendezés irányába is elkezdtem mozogni, amit Ti is szívesen fogadtatok. Azonban a kezdetek óta nyilvánvalóvá vált, hogy a blog erőssége az outfitek, melyeken keresztül hétről hétre hozok el új érdekes szetteket. Ezek a rovatok kapták tőletek a legnagyobb figyelmet és a legtöbb visszajelzést. Én magam is ezeknek a bejegyzéseknek az előkészítését élvezem a legjobban.

Mindezek miatt úgy döntöttem, hogy változtatásokat eszközölök és a blog új irányt fog venni. Az új design mellett az irányvonalában is változtattam. Bár a többi tartalmat sem szeretném elhanyagolni, de a szettek még nagyobb hangsúlyt fognak kapni, így hetente készülök nektek outfitekkel, és hetente egy style tipp szettel. Így még több inspirációval fogok tudni nektek szolgálni, és egyre több magyar tervező és márka munkáival tudlak Titeket ezen keresztül megismertetni. Divat és style bloggerként pedig így tökéletesen fogom tudni kibontakoztatni magamat.

Természetesen a képek minden esetben inspirációk, így nem azt szeretném, hogy Ti magatok így hordjátok az adott darabokat, csupán egy lehetőséget mutatok meg arra, hogy a különböző ruhákat és kiegészítőket más és más szemszögből lehet megvilágítani. Néhány esetben ezért a szettek sarkítottak és végletesek lehetnek, hiszen ezzel is csupán azt szeretném bemutatni, hogy egy-egy részlettel milyen hatást érhetünk el. Nem jelenti azt, hogy ahhoz hogy stílusosak legyünk csipkében és magassarkúban kell az irodában tipegni, csupán megmutatom, hogy egy-egy kis részlettel hogyan is tudunk egy kis eleganciát csempészni a mindennapokba. 

A blog maga teljesen szemben áll más blogokkal, hiszen én ténylegesen a nőies eleganciát képviselem. Igenis azt vallom, hogy a nőknek nem szabadna elrejteniük a női mivoltukat, és egy-egy eseményre igenis ki kell domborítanunk szexisségünket. Meg kell tanulnunk használni a nőiességünk erejét úgy, hogy egyúttal elegánsak, kifinomultak maradunk. Hiszen ha egy bizonyos határt átlépünk könnyen közönségesek vagy egyszerűen nevetségesek lehetünk, ha pedig mindig a kényelmet vesszük figyelembe, elveszhet a vonzerőnk és a magabiztosságunk is.

A színek és minták bemutatása mellett szeretném motiválni a nőket arra is, hogy fogadják el testüket, és testalkatukhoz mérten öltözködjenek. Attól még, hogy husik vagyunk, nem kell bő ruhákba rejteni az alakunkat, hiszen néha pont ellentétes hatást érhetünk el. Hiszen egy csodás testhezálló ruhában kiemelhetjük domborulatainkat, bő ruhákban pedig még teltebbnek tűnhetünk. Mutassuk meg mindenkinek, kik is vagyunk valójában, és hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és magabiztosságunktól mindenki utánunk fog fordulni az utcán!

A nőknek meg kell tanulni, hogy egy farmer és egy bő pulcsi bár kényelmes, de elrejt mindent a szem elől. Amellett, hogy igazi személyiségünk is rejtve marad, a férfiak számára sem rejt izgalmat. Sajnos az, hogy valaki ugyanabban a fekete nadrágban és bakancsban jár éveken keresztül, csupán más és más bő pólóval vagy épp a változatosság kedvéért pulóverrel kombinálja, az nem jelenti azt, hogy stílusos. A divat folyamatosan változik, ahogy a személyiségünk is. Azzal együtt pedig nekünk is változtatni kell, újítani, kísérletezni, hiszen így érhetjük el a tökéletes harmóniát a belsőnk és a külsőnk között. Okosan is lehet új darabokat csempészni a ruhatárunkba.

Munkám során rengeteg céggel és tervezővel ismerkedhettem meg, akivel imádtam együtt dolgozni. Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen mindegyikük egy gyöngyszem és hálás vagyok, hogy olyan munkát végezhetek, amin keresztül csodás emberekkel ismerkedhetek meg. Ezért is olyan megtisztelő, hogy annyian szeretik a munkámat, és egyre többen keresnek meg, hogy szeretnének velem dolgozni. Bloggerkedésem eltelt időszak alatt pedig sok mindent megtanultam, így a tudatos vásárlást is, így már nem csábítanak el a fast fashion darabjai, inkább esik a választásom egyedi, tervezői darabokra. Szeretném megmutatni Nektek, hogy a magyar tervezők kreációi is elérhetőek lehetnek számunkra, és nem mindig jelenti azt, hogy vagyonokat kell költenünk egy darabra.

Sokan kérdeztétek, hogy honnan is állítom össze a szetteket. Hogy vajon a cégek adják kölcsönbe a darabokat? Vagy mekkora is a gardróbom, amiből dolgozom? A szettek mindegyike a saját darabjaim közül kerül összeállításra. Nem szeretek más, vagy kölcsön darabokból dolgozni, hiszen azt nem érzem magaménak. Az összeállítások mindegyikét valóban az utcára is hordom, természetesen nem bevásárláshoz a sarki boltba, de a munkám, sajtóesemények, valamint a hétköznapok során folyamatosan használatban vannak. A stílusomat mindig is az élénk színek, minták, nőies darabok, egyediség és magassarkúk jellemezték, így teljesen hitelesen tudom képviselni az általam a blogon megjelenített stílust. Emellett szerencsésnek és élelmesnek tartom magam, hiszen kiskorom óta gyűjtöm a ruhákat, amelyek mindegyike még tökéletes állapotban van. Édesanyámmal pedig sok éve hódolunk a shoppingolás édes hobbyjának.

Így hát megújult formában folytatom tovább a munkát. Remélem, továbbra is figyelemmel követitek majd a bejegyzéseket, és kis csapatunk egyre nagyobbra bővül.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail