Style tips

Pöttyös az igazi

Az idén nagy teret hódító pöttyök, nem csak elegáns viseletek, de kis bohókás hangulatot is tudnak kölcsönözni az öltözködésünknek! Én magam egyszerűen imádom, és rengeteg ilyen darabbal van felszerelve a gardróbom. Amikor a kifutókon újra megjelentek, rögtön megörültem, hiszen így szabadon hódolhattam szenvedélyemnek. A mai napon szeretném megmutatni nektek, hogy ezek a darabok a hétköznapokban is viselhetők. Munkába, vagy esti randira is tökéletes választások. Egy kardigánt kanyarítunk magunkra, akkor nagymama látogatásokra, vagy épp az anyósnak való bemutatás alkalmára is jó döntés lehet. Hiszen egyszerre bájos, mégis elbűvölő. Vidám színekkel feldobva még érdekesebb hatást kaphatunk. Én ma pinkkel kombináltam.

Nemrég találtam rá a Rosegal oldalára, ahol a divatos darabok mellett ehhez hasonló vintage darabokat is találhatunk. Ezekkel a ruhákkal olcsón dobhatjuk fel a ruhatárunkat. Más rendelős oldalakhoz képest, a rendelésem 2 héten belül megérkezett. Valamint a rendelés folyamata sem volt bonyolult. A ruhák minősége a képekhez hasonlít más kínai rendelős oldalakkal szemben, ahol használhatatlan darabokat kapunk kézhez.

A Rosegal csapat most titeket is szeretne meglepni egy kis kedvezménnyel. Ha a RGLOVEIG3 kuponkódot használjátok, akkor 25% kedvezményhez juthattok. Érdemes körülnézni, hiszen pár ezerért is találhattok különleges, és egyedi darabokat magatoknak. És ez a fast fashion boltokban vásároltakkal szemben, biztosan nem fog szembe jönni veletek az utcákon. Hasonló szépségekért kattintsatok a linkre!

https://www.rosegal.com/women-109/?lkid=12784086

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail