Style tips

A csoda a részletekben rejlik

Közeleg a farsangi szezon, és egymást érik a bálok és estélyek. Ilyenkor előkerülnek a szekrényekből az estélyi ruhák, az álarcok, hogy végre megsétáltathassuk őket egy estére. Önfeledt ünneplés közepette próbáljuk, elkergeti a zord telet.

Az elegancia egyik legegyszerűbb formája a letisztultság. Hiszen, ha ezer meg egy csillogó ékszert, anyagot, mintát, és színt aggatunk magunkra, az elrontja az összhatást. A tökéletesség eléréséhez elegendő, ha egy letisztult, de elegáns darabot egészítünk ki egy hangsúlyos darabbal. Legyen az egy nyakék, vagy egy különleges lábbeli. Ha egy estélyre vagyunk hivatalosak, maradjunk inkább a sötétebb mélyebb színeknél, és a kiegészítőkkel játszva alkossunk egy csodát. Hiszen egy vad színben, vagy élénk mintában az összes szem ránk fog szegeződni, és sajnos nem a jó értelemben. Az ilyen estélyeknek megvan az etikettje, így ha eltérünk tőle, nem egyedibbek leszünk, csupán megsértjük az esemény jellegét. Így a részletek játékával próbáljuk magunkra felhívni a figyelmet.

A mai napon egy Weall fashion bársony estélyit hoztam el nektek, amit egy különleges csillogó cipővel egészítettem ki. A letisztult, mélykék ruhát tökéletesen egészíti ki ez a darab, mégsem veszi el túlságosan a hangsúlyt. Figyeljünk arra, ha a cipő egy hangsúlyos darab, akkor semmiképp se válasszunk hozzá hangsúlyos táskát. Elegendő egy kis színházi táska, amit a kezünkben tartva kényelmesen viselhetünk.

Eliza

Ruha: Weall Fashion

Cipő: Cipőfalva

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail