Divat

Hogyan maradjunk a legnagyobb hidegben is divatosak.

Az elkövetkezendő hónapokban még előttünk állnak a fogvacogtató hidegek. Ebben az időszakban fokozottan fontos a réteges öltözködés és az, hogy a kabátok alatt vastag anyagok bújjanak meg. Ezért okoz számunkra fejtörést, hogy is tudunk divatosan felöltözni úgy, hogy mégse fázzunk meg az első kanyarban, vagy épp az unalmas kötött darabokban is jól mutassunk. A mai napon olyan ötleteket hozok el nektek, amelyekkel könnyen dobhatjátok fel az unalmas, mégis meleg darabokat, hogy a legnagyobb téli időben is megmaradhassatok sikkesen.

Bő pulcsi szett

A bő, meleg pulcsi a legkellemesebb viselet a mínuszokban. Ilyenkor magunkra kapjuk, és máris könnyen vészelhetjük át a napot. A pulóver ruhát pedig, ha egy magassarkúval vagy combcsizmával kombináljuk, máris modern és nőies összeállítást kapunk. Persze az összeállítást magas sarokkal a hóban és a jégen csúszkálva nehéz kivitelezni, ezért száraz időben érdemes alkalmazni vagy csak akkor, ha kocsiból szállunk ki. Egy csinos bokacsizmával vagy térdcsizmával viszont máris nekivághatunk bármilyen akadálynak. Így válhat ez a szett a kedvenceddé az idei szezonban.

Harisnyák ereje

Télen a harisnyák a legjobb barátaink, mivel a segítségükkel a legnagyobb hidegben is elegánsak maradhatunk. Hiszen egy nőies ruha egy vastag darabbal és magassarkúval kombinálva máris hordható a legnagyobb hidegekben is. Egy randevún vagy esti vacsorán is hozhatjuk a melegebb időhöz szokott sikket. Jelenleg a boltokban rengeteg változat áll a rendelkezésünkre, így a színes daraboktól kezdve a csillogón át a szexi darabokig bármire eshet a választásunk. Így maradhatunk csábítóak akkor is, ha kint fagy.

Hangsúly a kiegészítőn

Bár egyre több érdekes, izgalmas darabot lehet fellelni a téli kollekciókban mégis, ha erre az évszakra gondolunk az egyszínű kötött pulóverek vagy egyszerű felsők jutnak az eszünkbe. Ahhoz, hogy a szettünk a hideg ellenére se legyen unalmas több lehetőségünk is van. Először is válasszunk harsányabb színeket, így máris kissé vidámabbak lehetünk. Hiszen egy nyári sárga vagy tavaszi rózsaszín árnyalatban máris könnyebben feledhetjük el a zord időt. A másik lehetőségünk a kiegészítők tárháza, amelyek tökéletes lehetőséget nyújtanak arra, hogy bármilyen unalmas szürke, fekete vagy barna szettet feldobjunk vele. Válasszunk nagyobb, hangsúlyos darabokat, így az egyszerű összeállításból máris elegáns hatást kelthetünk.

Szőrmében sosem fázunk

Kevés olyan ruhadarab van, ami olyan jól tudna minket melegíteni, mint a szőrme. Legyen mű vagy igazi, egy ilyen darabban még a leghidegebb napokat is könnyen átvészelhetjük, és alatta úgy érezhetjük, mintha kályha mellet ülnénk. Az elmúlt szezonokban újra nagy hangsúlyt kaptak ezek a darabok, így egy ilyen kabáttal biztosan nem nyúlhatunk mellé. Egy farmerrel vagy ruha fölé véve modern és elegáns hatást kelthetünk. Így ha nekivágunk az éjszakának, már semmi sem állíthat meg minket.

Ugg mindörökké

Az egyik kedvenc összeállításom mindörökké az UGG marad. Természetesen bármely márka mamusz csizmája ugyanolyan tökéletes hatást kelthet. Egy farmerrel és egy hozzá illő pulcsival kombinálva bárhova kényelmesen mehetünk, mintha felhőkön járnánk. A szekrényemben nekem a szivárvány minden színében megtalálható, így minden pulcsihoz, pólóhoz vagy ruhához kombinálhatom. Így ha télen megyek be az egyetemre, vagy csak városba flangálni egyszerre időtálló mégis tökéletes viselet.

Egy táska minden szettet feldob

A kabátok az egyik legunalmasabb ruhadarabok tudnak lenni. Egyszínű, bumszli darabok, amik bár megvédenek minket a hidegtől, mégis álmosítóan hatnak ránk. Ha sokat vagyunk az utcán vagy tömegközlekedésben és fontos számunkra, hogy kabátban is elegánsak maradjuk a legtökéletesebb módja, hogy feldobjuk az összeállítást egy különleges, harsány táska. Így máris izgalmasabb hatást kapunk, és az egyszínű kabátról elvehetjük a hangsúlyt. Így a legunalmasabb téli napokon is ragyoghatunk.

Eliza

Képek: www.pinterest.com

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail