Divat,  Lakberendezés

A divat és lakberendezés összhangja

Egész életemben érdekelt a lakberendezés, de korlátolt lehetőségeim miatt, sosem tudtam kibontakoztatni magamat benne. Pár hónapja viszont teljes egészében belevetettem magamat, amikor is az egész házat felújítottuk, és végre létrehozhattam álmaim lakását. Lépésről lépésre végül sikerült egy modern, mégis otthonos környezetet teremtenem magam körül. Végül a padlótól a plafonig, és az utolsó kis kiegészítőig, minden a helyére került.

Bloggerként szenvedélyem a divat, így maga a szépség is. Így egy tökéletesen megkomponált környezet inspirációt nyújt számomra. Mivel a szobám nagy részét a ruháim, kiegészítőim teszik ki, így régen egy gardróbbelső hatását keltette a szoba. Meg kellett találnom az egyensúlyt a rendezettség és letisztult lakásbelső, és a praktikus, cipő és táskakiállítás között. Ezt gardróbszekrényekkel oldottuk meg, de azért a cipőim is megkapták benne a megérdemelt helyüket. Így harmóniába került a divat és a modern enteriőr.

A fehér környezetet, fekete és ezüst kiegészítőkkel tettem kontrasztossá. A hónapok alatt rengeteg időt töltöttem, hogy felkutassam a szobám utolsó kis darabját, ami az egészben összhangot termet. Egy szőnyeg formájában találtam meg ez a központi darabot, amire a Beliani oldalán leltem rá. Tökéletes választás lett, hiszen varázslatosan illeszkedik az enteriőrhöz, valamint egymagában különleges és szemet gyönyörködtető darab. Így végül az utolsó ki darabka is helyére került, a lakfelújítási projektem végér.

Eliza

A Beliani Magyarország csapata, most titeket is szeretne megajándékozni, és 15% kedvezményt ajánlottak fel minden ANTALYA szőnyeg vásárlása esetén, ha használjátok az ELIZABETH kuponkódot. Az akciót 2018.01.31-ig vehetitek igénybe!

https://goo.gl/VcUjKA

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail