Divat

A tökéletes ajándék

A karácsony közeledtével egyre kétségbeesettebben keresgélünk a magfelelő ajándékok után. A zsúfolt bevásárlóközpontok rengeteg dologgal várnak minket, de hatalmas feladatot jelent számunkra, hogy rátaláljunk arra az ajándékra, amely valóban használható, és a megajándékozott személy örülhet neki. Én is belevetettem magamat a boltok rengetegébe, hogy rátaláljak a legtökéletesebb ajándékokra szeretteim számára. Barangolásaim során rengeteg különleges ötletre leltem, amelynek az egyikével a mai napon szeretnélek titeket megismertetni. A Lush csapata minden Karácsonykor különleges ajándékcsomagokkal várja a vásárlókat. Az üzletekbe lépve a polcok roskadásig tele vannak a varázslatos dobozokkal, amelyek közül nehéz feladat választani. 

Nincs is egy nő számára tökéletesebb ajándék, mint amiből különleges illat szál fel, csomagolása szemet gyönyörködtető, és telis tele van olyan dolgokkal, amelyek mindegyike elvarázsol. A Lush csapata nem egy egyszerű szépségápolási termékeket tartalmazó ajándékcsomagot nyújt, hiszen a benne rejtőző darabok mindegyike pihentető pillanatokat rejt magában, és elkalauzol egy egészen más világban. Hisz a Lush világa telis tele van játékkal, csodákkal és minden napot megkoronázó relaxáló fürdőkkel. Mindezt pedig csodás, vibráló karácsonyi csomagolás alá rejtve!

A dobozok legtöbbje magába foglalja a karácsonyi kollekció egy-egy darabját, fürdőgolyó, tusfürdő, testápoló, vagy test kondicionáló formájában. A termékek közt a legkülönbözőbb növényekből készült termékekkel és illatokkal találkozhatunk: a vadrózsától és levendulától, az eper, a vattacukor illatokig. A Lush csodás ajándékcsomagjaiban minden megbújik, ami egy pihentető fürdéshez elengedhetetlen. Így ha szeretteidet egy ilyen kis dobozzal ajándékozod meg, nem csak a bőrük ápolását segítheted elő, de egy kellemes fürdőzéssel is megajándékozod őket. Így élményt ajándékozva teheted még személyesebbé a karácsonyt. A dobozok 3000 forinttól is már megtalálhatók, egészen a csillagászati összegű csomagokig.

A látogatás a Lush üzletbe mindig is egy élmény, hiszen a termékek kipróbálása alatt úgy érezhetjük magunkat, mint kislány a vidámparkban és a cukorka boltban egyszerre. Hiszen kocsonyás szappanok, szilárd tusfürdők, felhabzó fürdőgolyók mind elkalauzolnak mindeket a lelkünk gyermeki oldalához. Az eladólányok mindegyike tüneményes, és harmonikus vidámsággal nyújtanak segítséget és vezetnek be minket a Lush világába. Garantáltan csodás pillanatokkal gazdagodva léphetsz ki az üzletből minden egyes látogatás után.

A Lush márka minden szempontból egy olyan csapat, amelynek az üzleti szempontokkal szemben sokkal többet jelent az, hogy élményt nyújtson a vásárlóknak, valamint kicsit visszajuttassanak valamit a természetnek is. Így környezetvédelmi, valamint fair play kereskedelem folytatása mellett sok időt fordítanak jótékonyságra. Termékeik mindegyike természetes anyagból készül, valamint nagyban harcolnak az állatkísérletek ellen. A csomagoláson pedig megtalálhatod, hogy az adott terméket ki készítette el neked, így még közvetlenebbé téve a vásárlási élményt. Ha ti is szeretnétek segítséget nyújtani, akkor érdeklődjetek az üzletben, hiszen egyes termékek megvásárlásával közvetlenül egy-egy alapítványt támogathattok. Így az ajándékotok egy igaz ügyet szolgálhat.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail