Divat

A FEHÉRNEMŰ EREJE, AVAGY SZEXI MIKULÁSLÁNY

A nők egyik fegyvere, természetesen az intelligenciájuk mellett, a szexuális kisugárzásuk. Ha jól használjuk, olyan fegyverrel leszünk felruházva, aminek nem csak a férfiak fognak a lábunk előtt heverni, de magabiztosságunkkal az egész világot is meghódítjuk. Hogyan is varázsolhatjuk elő a legegyszerűbben a szunnyadó szexualitást? A fehérnemű évszázadok óta állnak rendelkezésükre a nőknek a hódításra, hiszen a sejtelmesség és az idomok kiemelésével fedi fel a nő a valódi, benne megbúvó tüzet. A fehérneműk hatalmas erővel bírnak, egyrészről, ha ilyen szépséges csipkékbe bújunk, magabiztosságot nyerhetünk belőlük. Az unalmas hétköznapokat könnyen feldobhatjuk, hogy a reggeleken munkába, iskolába menet nem a megszokott egyszínű darabokhoz nyúlunk, hanem színes és szexi darabokhoz. Semmilyen más ruhanemű nem tölt el olyan erővel, mikor csak mi tudjuk mi is lapul azok alatt a vastag pulóverek alatt. Erről nem kell senkinek se tudniuk, mert ez csak a mi titkunk!

A másik hatalmas erejük abban rejlik, hogy bármely férfit levehetünk a lábáról, ha egy kis huncut szettben lepjük meg őt. Legyen az egy sima randi vagy évforduló, egy kivillanó combfix vagy csipkébe melltartó rögtön megteszi a hatását. Az unalmas hétköznapi estéken vagy csak a megszokott rutint megtörve, képesek felperzselni. Merjük megmutatni szexi domborulatainkat, hiszen a kiszemeltünket úgy nyerhetjük el legkönnyebben, ha látják rajtunk, hogy magabiztosak vagyunk a bőrünkben. Természetesen itt is nagyon kell figyelni arra, mi a különbség a közönségesség és a szexiség között. Visszatetsző lehet, ha rosszul használjuk, vagy épp az ellenkező hatást érjük el vele, mint, amit szerettünk volt. Manapság már hatalmas választékban állnak a nők számára rendelkezésre a szebbnél szebb fehérneműk, amik közül már minden árkategóriában válogathatunk. Legyen az New Yorker vagy Baci, mindenki megtalálhatja a hódításra szánt, számára legmegfelelőbb darabokat.

Jómagam imádom a fehérneműeket, és egész gyűjteménnyel rendelkezem belőlük. Mindig szeretem a legtökéletesebb oldalamat hozni. Mindig nagy figyelmet fordítok arra, hogy a szerelmem egy pillanatban se ábránduljon ki belőlem, mert slampos vagyok vagy unalmas vagyok. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy hosszú távú kapcsolatban nem figyelnek oda magukra, és lassan eltűnik a tűz, a mackónadrágok és vastag zoknik között. Az élet minden pillanatában szeretek szexi lenni, mert mindig is tisztában voltam azzal, ez az, ami igazán meghatározza, hogy igazi nő vagyok. Ez az, amivel a legmagabiztosabb és legmacsósabb pasit is pincsikutyává változtathatjuk, ha jól használjuk. Ezeket azonban sokan félreértik, más az, ha valaki kiszolgálja a férfiak igényeit, és az, aki irányítja azokat. Így lehetünk mi egy férfiak által irányított világban sikeresek és erős nők.

Szeretem a pillanatokat, és ünnepeket feldobni, ezért is hoztam ma nektek egy kis különleges ötletet a mai estére. Szerintem nincs is jobb módja, hogy megünnepeljük ezt a Mikulás napot, hogy mi is beöltözünk mikuláslánynak. Hiszen a pasik számára nem is jobb ajándékot, mint egy kis huncut meglepetés. Így a szerelmünk a csokoládé mellé kaphat egyéb ajándékot is. Persze, ha rossz fiúk voltak, a meglepi mellé, virgács is jár. Az ünnepek alatt megtörhetjük a megszokásokat és a hagyományokat, és átvehetjük az irányítást. Egy-egy ilyen meglepetés, és az úriemberek sosem fognak titeket elengedni. Szóval hölgyeim, merjetek szexik és perzselők lenni. Merjetek újítani és kísérletezni. Ne feledjétek, a szerelmetek számára ti vagytok a legszebbek, és senki sem fog a cücögőkre vagy a narancsbőrre felfigyelni. A hálószobában nincs helye takargatásnak és félszegségnek. Ők csak egyet látnak majd, titeket és azt, hogy egy igazi, szexi nők vagytok! Csak a magabiztosságtól és sugárzó szexualitás fogja őket magával ragadni. Így válhattok ti istennőkké! Hajrá lányok!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail