Hajápolás,  Szépségápolás

HOSSZÚ ÉS EGÉSZSÉGES HAJ NYOMÁBAN 2# HAIRBURST TESZT

Rengeteg levelet kapok tőletek, amelyben arra kértek, hogy adjak tanácsokat nektek az egészséges, élettel teli és hosszú haj elérésével kapcsolatban. Mint màr sokan észrevehettétek a képeimen, szerencsésnek mondhatom magamat-e téren, de sok évnyi ápolás eredményeképpen lett derékig érő hajam. Természetesen a blogon az inspirálás mellett a legfontosabb dolognak tartom azt, hogy olyan tippeket és praktikákkal ismertesselek meg titeket, amelyek szebbé vagy könnyebbé teheti Nektek a mindennapokat. Legyen az öltözködés, smink vagy szépségápolás, megpróbálom mindig elhozni a legjobb megoldásokat. Ezért nekivágtam, hogy megtaláljam a hosszú haj elérésének titkát. Már egy előző cikkemben beszámoltam nektek a házi praktikákról, amik nekem beváltak, most viszont egy professzionális segítséget szeretnék bemutatni a hajápolás terén. A Hairburst ígérete szerint a termékük segítségével nem csak felgyorsul a haj növekedés, de egészségesebbé is teszi azt. Ezért egy hónapos tesztnek vetettem alá, hogy vajon az ígéretek beválnak-e. Lássuk a tapasztalataimat…

A termék maga

A Hairburst csapata egy hónapra elegendő hajnövesztő kapszulával, valamint egy sampon és balzsam szettel lepett meg. A csomagolással máris megnyertek maguknak, hiszen cukorka színekben tárul elénk a hajunk megsegítésére kifejlesztett termékek. Bár nem vagyok a vitaminok, és egyéb tabletták híve, mégis úgy döntöttem, ha ténylegesen szeretnék nektek beszámolni a szer hatásosságáról, akkor teljes mértékben feláldozom magamat a szépség oltárán. A kapszula hatásának kiegészítéséhez, pedig minden hajmosáshoz a Hairburst samponját és balzsamát használtam, a tökéletes hatásért. A sampon és balzsam különleges kókusz illatúvá varázsolják a hajat, ami még a mosás után is érezhető. Várakozással telve vágtam neki a tesztnek!

Egy hónapos használat után

Bár szerencsére mindig is hosszú hajjal rendelkeztem, a hajam egészségének megőrzésével mindig is nagy háborút vívok. Egy hónapos kúra után hosszban nem volt észrevehető különbség, hiszen gyorsan nő a hajam így nehéz észrevenni a változást. Anyagában és tömörségben viszont észrevehetően javult a minősége. A hajmosás után a haj selymesebb tapintású, és egészséges fényt kap. Emellett, látványosan nőtt a babahajak száma, ami azt jelenti, hogy a nyugvó hajhagymák is elindultak a növekedésben. Így a végeredmény, dúsabb és látványosan esztétikus, tapintásra puha, selymesebb haj.

Negatívumok

A kapszula, mint majdnem minden táplálék kiegészítő étvágyat csinál. Így, akik hajlamosak a hízásra, nem szívesen küzdenének meg az így is mardosó éhséggel. A sampon és balzsam is nagyon keveset tartalmaz, egy hónapig tartanak ki folyamatos használat mellett. Főleg, mivel az állagukból adódóan többet kell felhasználni, mint egy átlagos samponból. Ami, még különös mellékhatásként feltűnt nekem, hogy a hajam sosem volt hajlamos a csomósodásra, a sampon használata után viszont nagyban megnehezítette a fésülködést. A nap folyamán is könnyebben alakultak ki kis csomók, és okoznak kicsi kellemetlenséget.

Konklúzió

A termékek teljes mértékben hatásosak, és különleges illatuk miatt igazán tökéletes választások, hogy feldobják a mindennapi rutint. Hosszú távú hatása során biztosan látványos hatást érhetünk el velük, rövidtávú kúra során csupán kisebb változások jelentkeznek.  Ezeket figyelembe véve viszont könnyű, elérhető mód arra, hogy újra építsük a hajunk szerkezetét, és a hajhossz növekedését. Használatuk egyszerű, és könnyen részévé válhat a mindennapi szépségápolási rutinunknak.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail