Smink,  Szépségápolás

PaulMoise smink teszt

A PaulMoise sminkmárka termékeivel pár hónapja volt szerencsém találkozni, és azóta a fiatal márka teljesen belopta magát a szívembe. Elsősorban a termékek minősége fogott meg, de a márka mögött álló családi hangulat is rögtön magával ragadott. A nemrégiben indult magyar sminkmárka azóta egyre nagyobb hírnévre tett szert, amit a tökéletesen kivitelezett termékpalettájuknak is köszönhetnek. Azonban nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy Magyarországon egyedülálló módon hódították meg a sminkek hazai piacát. Az eltelt hónapokban a termékeket a mindennapokban is teszteltem, és most szeretném elétek tárni a tapasztalataimat. Természetesen a tőlem megszokott őszinteséggel szeretném prezentálni a darabok pozitívumait vagy épp a negatívumait.

Matt rúzs
A mai trendeknek megfelelően a PaulMoise palettájában is megtalálhatók a matt rúzsok. A jelenleg 4 színben megálmodott műremekek mindegyike tökéletes választás akár a hétköznapokban vagy épp az esti bulizáshoz. A nude árnyalatok a visszafogottságot kedvelők számára tökéletesek, a vad vörös a klasszikus eleganciát preferálók számára. A rúzs formulája könnyen felapplikálható, és szépen lehet vele dolgozni.  A végeredmény tökéletes csókos száj. Egyetlen apró hibája, hogy amíg meg nem szárad a szájon az anyag, addig igencsak kenődik. Így az izgágák azt vehetik észre, hogy a szép vonalak helyén immáron nagy paca ül. Azonban, ha figyelünk erre, akkor a száradás után nem moccan el, és egész nap tökéletesen a helyén marad.Szemöldökpor

A szemöldök ceruzák, porok, tusok mindegyikével más és más hatást érhetük el. Mindenki más terméket preferál, azonban nehéz rátalálni a megfelelőre. Én a tökéletes szemöldökformázót a PaulMoise termékpelettájában találtam meg. A szemöldök por két szín kombinációjában kapható, amely legtöbb esetben egy világosabb és egy sötétebb színből áll össze. Így a hétköznapok során, vagy vadabb smink esetén, amikor hangsúlyosabb szemöldökre van szükség, tökéletesen kombinálható. Egyetlen hibája, hogy a színkombinációk nem mindenki számára vannak tökéletesen párosítva. Így a szőkék és világosabb tónussal rendelkezők számára nehezebb a választás. 

Pirosító

A smink egyik leghangsúlyosabb része a csontosítás vagy épp pirosítás, így fontos, hogy a legmegfelelőbb termékek álljanak a szolgálatunkra. A PaulMoise pirosítói extrém pigementáltak, így igazán kevés is elegendő belőlük a megfelelő hatás elérésének érdekében. A színek a barnás tónusútól az igazán élénk pirosig különböző árnyalatokban találhatóak meg a termékpalettában. Ecsettel tökéletesen eldolgozható, és igazán szép hatást kölcsönöz az orcáknak. A hibája pedig pont legjobb tulajdonságában rejlik, mivel a pigmentáltság miatt nehéz eltalálni, milyen mennyiségben érdemes használnunk, így megeshet, hogy túlzásba eshetünk, és a lakásból kilépve a napfénybe túlságosan is látványos hatással szembesülhetünk. 


Alapozó

Az alapozó első látásra elnyerte a tetszésemet, hiszen igazán elegáns formatervezésű üvegcsében kerül a kezeink közé. Folyékony állaga miatt könnyen kenhető, és tökéletes fedést köszönhetünk neki. Természetes hatást érhetünk el vele, amely tökéletes a hétköznapokra. A márka 5 bőrtónushoz igazodó formulával kapható, amelyek mindegyike tökéletesen megálmodott árnyalattal rendelkezik. Azoknak nem ajánlom, akik a maszk hatást, és teljes egybefüggő felületeket szeretnének elérni a bőrön, hiszen a tervezők a természetes hatás elérésére törekedtek. Ha mégsem bírunk magunkkal, a Paul Moise alapozókkal is elérhetjük ugyan azt a hatást, csupán több réteg felhelyezése során. 

Púder

A púderekkel mindig bajban vagyok, hiszen nehéz rátalálni arra a tökéletes darabra, amely a mindennapokban is tökéletesen használható és praktikus. A Paul Moise porpúdereivel áll a vásárlók szolgálatára, amelyet 5 színben is megtalálhattok, így minden bőrszín esetében nyújt választékot. Én magam egy halványabb árnyalatot választottam, amely eldolgozva láthatatlan felületet képez az arcon. Selymes anyaga könnyen kezelhető, és tökéletesen matt hatást biztosít. Azonban akik a kompakt púdereket részesítik előnyben, azoknak nehézséget okozhat a nap során a púder felhelyezése, hiszen a por púder macerásabb, és több időt is vesz igénybe a használata. A hatás viszont professzionálisabb és tökéletesebb. 
Immáron pedig nem csak bloggerként segíthetem a cég alakulását, hanem mint kreatív manager tevékenykedek tovább. Remélem együtt egyre nagyobb célokat érhetünk el, és ötleteimmel és tudásommal gyarapíthatom a céget.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail