Bőrápolás,  Szépségápolás

Vagheggi BIO+ termékcsalád

A héten egy különleges sajtóreggelin vehettem részt a Vagheggi társaságában, ahol is családi hangulatban ismerkedhettünk meg a legújabb termékcsaláddal. Az előadást pedig nem más, mint a cég vezérigazgató asszonya, Valeria Cavalcante tartotta, akik karizmatikus és kedves kisugárzásával mindenkit elvarázsolt. A márka már rég belopta magát a szívembe, nem csak a pozitív cégmoráljával, de a termékek hatékonysága miatt is. Az elmúlt időszakban az én szemem előtt is körvonalazódni kezdett a tudatosság a divattal és szépségápolással kapcsolatban, és fontosnak tartom, hogy a termék mögött, amit vásárolok, olyan emberek álljanak, akik szintén szívükön viselik a környezet védelmét, a megfelelő munkakörülményeket és a mesterséges anyagok hanyagolását. Vagheggi pedig megtestesíti mindazt, ami egy fitokozmetikumokat gyártó cégtől elvárnánk. Hiszen a termékek 100%-ban természetes anyagok felhasználásával készülnek tökéletesen szabályozott körülmények között. Mindezekkel pedig magas hatóanyag tartalmat és hatásfokot eredményezve.

A BIO+ termékcsalád növényi eszenciát használ fel a tökéletes bőr elősegítésének érdekében. Mindezt pedig a természet erejével teszi, és a termékek mindegyike vegán és cosmo organik minősítéssel rendelkezik. A termék család alapja a fehér ürömből készült 24 órás hidratáló, ami több fajta eszenciával keverve veszik fel a harcot a bőr különböző bántalmai ellen. Így a bőrtömörítő eszencia a lenmaggal, az antioxidáns eszencia a pomelova, és a tápláló eszencia az oliva olajjal és a sáfrány erejével veszi fel a küzdelmet a tökéletes bőrért. A kielégítő hatás elérése érdekében pedig arclemosó, arcmaszk és arcradír is rendelkezésükre áll a szépülni vágyóknak.

A márkát a természet tisztelete övezi, és minden döntésnél figyelembe veszik a biodiverzitás fenntartását és a környezet védelmét. Csomagolásaikban is a természetességre törekednek és minden egyes doboz, tégely és zacskó természetes anyagok ötvözetével készül. A szén-dioxid kibocsájtás csökkentése végett minden alapanyag hazai, vagy környező országból származik. A Fair Trade szellemiségében pedig távoli országokból származó alapanyagok tekintetében pedig arra törekednek, hogy olyan manufaktúrákat támogassanak, ezzel is segítve a szegényebb társadalmakat.

Eliza

A termékeket megvásárolhatjátok a weboldalon, vagy Vagghegi partner kozmetikáiban.

Webshop: www.shop.vagheggi.hu

Honlap: www.vagheggi.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ILoveVagheggi/

Instagram: https://www.instagram.com/ilovevagheggi/

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail