Divat

7 elengedhetetlen kiegészítő a strandra

A nyár a strandolásról szól, hiszen a nagy meleget nem is lehet másképp kibírni, mint egy medence partján, vagy a tengerparton ejtőzve. Ahhoz, hogy a strandon is divatosak maradhassunk természetesen a legfontosabb a tökéletes fürdőruha megtalálása. Egy előző cikkemben már beszámoltam az idei szezon legtrendibb darabjairól, azonban a fürdőzést nem csak ezekkel a darabokkal tehetjük emlékezetessé. A mindennapok során a kiegészítőknek nagy szerep jut az öltözködésünkben, hiszen bármilyen unalmas öltözéket fel tudunk velük dobni, valamint kifejezhetjük velük a stílusunkat. Ez a strandszezonra is igaz, és megvannak azok a kiegészítők, amelyekkel még izgalmasabbá tehetjük a strand szettünket. A mai nap elhoztam nektek 7 darabot, amit viselve biztosan igazi nyári hangulatba kerülhettek, és ti lehettek bennük a strand legdivatosabb fürdőzői.

1, Kalap

A kalapok és sapkák az egyik legpraktikusabb viseletek a strandra, hiszen megvédik fejünket a napszúrástól, mégis stílusosak lehetünk bennük. Az idei szezonban is hódítanak a kalapok, és főleg a nyers színűek, amelyek minden színnel tökéletesen kombinálható darabok.

2, Fülbevaló

A napozás során nem szabad magunkon hagyni ékszereket, egyrészről mert tönkremennek a nagy melegben, másrészről pedig a bőrünkön is nyomot hagyhatnak. Hogy lehetünk mégis stílusosak még a strandon is? A nagy fülbevaló tökéletes megoldás, hiszen feldobja az unalmas strand szettet, és az arcnak is ad egy különleges karaktert. Így azok is tudnak ékszert hordani a nagy meleg ellenére, akik sosem lépnek ki az utcára ékszerek nélkül, mégsem marad meg a nyoma a bőrükön.

3, Strandtáska

A legpraktikusabb kiegészítő a strandra a nagy pakolós strandtáska. Amellett, hogy belefér minden, ami egy strandoláshoz elengedhetetlen, tökéletes megoldásként szolgál arra, hogy még jobban feldobjuk a fürdőzést. Egy vicces, karakteres darabbal a mi kedvünket is feldobhatja, és a körülöttünk lévőkét is. Kevés esetben engedhető meg hogy elveszítsük a fejünket vásárlás során, de strandtáska keresés közben megengedett. Legyen az fonott, csíkos, dzsungel mintás, virágos, horgonyos, gyümölcsös, tiri-tarka, foltos, mindent szabad.

4, Haj dísz

A hajpántok és csattok kora olyan 12 éves korunkban lejár, és azután már ha megpróbálkozunk egy-egy nekünk tetsző darabbal, csak is furcsa pillantás lesz az eredménye. Egyetlen hely van azonban ahol nem néznek bolondnak, hogy hatalmas virágos csattok és hajpántok ékeskednek a fejeden, az pedig a strand. Hiszen ezek a darabok nem csak segítenek, hogy a hajunk ne legyen vizes, de egyszerűen varázsolhatjuk oda a nyár hangulatát a strandra. Itt mindenki kiélheti magát, és kicsit újra az a kislány lehet, aki hatalmas virágkoszorúban illeget az oviban.

5, Papucs

Természetesen ez egy elengedhetetlen darabja a strandolásnak, de ez az általános darab is válhat különleges kiegészítővé. Ha elrugaszkodunk a földtől, és az unalmas tanga papucs helyett valami különleges darabot választunk, máris még egy plusz furfangot csempészhetünk öltözékünkbe. Egyébként is amikor a part homokjában sétálunk, vagy a balatoni stégen megyünk végig, mégis csak jobban mutat egy unalmas darabnál.

6, Kendő

A kendőkkel és strandruhákkal is tökéletesen feldobhatjuk az strand összeállításunkat, és még praktikusak is. Hiszen miután kijövünk a vízből, nem szívesen járkáljuk végig a strandot ha lángosért vagy vattacukorért megyünk egy szál bugyiba, szeretjük, ha egy kevés anyag takarást nyújt számunkra. Egy különleges élénk színű, vagy mintás kendő tökéletes megoldást jelent, és még izgalmasabbá teheti az összhatást!

7, Törölköző

A boltokban már rengeteg olyan különleges törölközőt lehet kapni, amelyek viccesek, különleges mintájúak vagy épp formájúak. A tavalyi évben ellepték a strandokat a kör alakú törölközők, idén pedig a minél érdekesebb formák jelentek meg. Legyen az fánk, dinnye, vagy hamburger, mindenhol felhívhatjuk magunkra a figyelmet egy ilyen darabbal. Egy másik hóbort, hogy válassz törölközőt a fürdőruhádhoz, és az összhanggal még jobban hódíthatsz.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail