Divat

Hogyan rejtsük el a problémás testtájakat?

Minden nőnek van a testén olyan pont, amivel elégedetlen. Természetesen ez a legtöbb esetben csak a fejünkben élő képzelgés, de mégis megrendíthetetlenül hisszük, hogy nekünk igen is vannak problémás területeink. Fontos, hogy a mindennapok során jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ne feszengjünk egész nap azon, hogy vajon jól áll e nekünk az a ruha, amit reggel felvettünk. Sajnos a ruhák nem csak barátaink, de ellenségeink is lehetnek, hiszen néha pont olyan helyekre helyezik a hangsúlyt, ahova mi nem szeretnék. Viszont egy tökéletesen megválasztott darabbal, olyan alakot varázsolhatunk magunknak, amilyet csak szeretnénk. A mai nap elhoztam pár megoldást, hogy hogyan is érezhetitek még jobban magatokat a saját testetekben, és hogyan rejthetitek el azokat a testtájatokat, amikre nem szeretnétek, hogy mások felfigyeljenek.

Kar

Sokak számára okoz nehézséget a vastagabb kar elrejtése, főleg a jó idő beköszöntével. Ezek a hölgyek legszívesebben egész nyáron kabátban szaladgálnának, ha tehetnék, hogy elrejtsék a problémás területet. Vannak azonban olyan megoldások, amelyek optikailag elterelhetik a figyelmet, és kisebbnek mutathatják azt. A csónak nyakú, és pánt nélküli ruhák, bármennyire is a vállat és karokat hangsúlyozzák, mégis optikailag kisebbnek látszanak ezekben a darabokban. Egy fodros, ejtett vállrész, tökéletes megoldás lehet, hiszen ezek a plusz anyagok leplezik a megfelelő pontokat, emellett a szezon legtrendibb darabjai közé is tartoznak. Amit viszont mindenképp kerülnötök kell, az ujjatlan felsők, ruhák, és a póló ujjas fazonok. Ezek a vállakat és a kart olyan módon vágják el, hogy még nagyobb hangsúly kerül rájuk, és még nagyobbnak mutatják azt.

Popsi

A nők ezzel a testrésszel az egyik legelégedetlenebbek, és sokan legszívesebben minél jobban elrejtenék, és sátorba bújtatnák testüket. Ez alapjáraton felesleges törekvés, hiszen a férfiak nagyobb vonzalmat táplálnak egy szép kerek fenék iránt, legyen az nagy vagy épp kicsi, mint egy tökéletes mell iránt. Ha mégis kényelmetlenül érezzük magunkat, akkor van pár trükk, amivel elrejthetjük, és van olyan ruhadarab, ami jobb, ha örökre a felejtés homályába veszik számunkra. A shortok nem csak rossz helyen vágják el a lábakat, de még nagyobbnak mutatják alfelünket. Ezért ezeket a ruhadarabokat próbáljuk szoknyákkal helyettesíteni a nagy melegben. A megfelelő darabbal viszont optikai csalódást érhetünk el, és kerekebbnek és kisebbnek mutathatjuk a popsinkat. Így nadrágok ellenében, próbáljunk szoknyákat választani.

Has

Sokan küzdenek a has tájakra lerakódott zsírpárnáktól, de mint mindenre, erre is megvannak a tökéletes megoldások, hogy elrejtsük azokat. A legjobb barátaink ebben az esetben az övek, hiszen nem csak optikailag törik meg a törzset, de a figyelmet is elterelik a hasról. Egy pörgős szoknya is segítségünkre lehet, hiszen a derékra helyezve elrejti az alsóbb részeket, és a hangsúly a felső testtájra kerül. Ebben az esetben is kerüljük viszont a testhez simuló ruhadarabokat, hiszen az még jobban kirajzolja az elrejtendő testtájat. Ha pedig nadrágot szeretnénk felvenni, akkor ügyeljünk arra, hogy a felső rész túlnyúljon a nadrág vonalánál, és elfedje azt. Így eltakarhatjuk, a nem kíván gyűrődéseket, és kidudorodásokat is.

Mell

Legyen az túl kicsi vagy épp túl nagy, a mellek is egy igen kardinális pontjai a női testnek. Ha hatalmas mellekkel rendelkezünk, és nem szeretnénk, hogy ez legyen az első dolog, amire felfigyelnek az emberek, akkor van pár dolog, amit mindenképpen el kell kerülnünk. A mélyen dekoltált, kivágott ruhák még nagyobb hangsúlyt fektetnek az idomokra, és ezáltal még szembetűnőbbek és nagyobbak lesznek. A zártabb darabokkal elterelhetjük a figyelmet a mellekről, és más területekre helyezhetjük azt. Emellett kerüljük a testhez feszülő darabokat is, hiszen azok még feljebb nyomják a melleket, és egy bővebb fazonú ruhában kevés figyelem terelődik a dekoltázsra.

Comb

Sokak számára jelent nehézséget egy nadrág viselése, vagy épp egy miniszoknya alól kikandikáló combika. A comb kritikus pontja a női testalkatnak, hiszen sok esetben oda rakódnak le legkönnyebben a plusz kilók, és aki hajlamos rá, a narancsbőr miatt is frusztráló lehet ezeknek a tájaknak a mutogatása. Nadrágok esetében, a magas sarkú az egyik kiegészítő, amely optikailag megnyújtja és formásabbá teszi nem csak a combrészt, de a popsit is, ezáltal kényelmesebben érezhetjük magunkat bennük. Szoknya és ruha esetében törekedjünk arra, hogy a hossz érje el a térd magasságot, vagy maximum 10 centivel érjen csak fölé. A túlságosan mini darabok, még nagyobb hangsúlyt tesznek a combokra, ezáltal kényelmetlenebbül érezhetjük magunkat. Ebben az esetben a bővebb fazonú gatyák, ruhák, még nagyobbnak láttathatják a problémás területeket, így a testhez simuló darabok könnyebben terelik el róla a figyelmet.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail