Bőrápolás,  Sajtóesemény,  Szépségápolás

Vagheggi legújabb termékcsaládjai

A múlt héten egy különleges sajtótájékoztatón jártam, ahol a Vagheggi olasz kozmetikai márka tárta elénk legújabb testkezelő újdonságait. Már egy előző cikkemben beszámoltam a fitokozmetikei cég különleges eljárásairól és hatóanyagairól, most pedig egy hazánkban most megjelenő termékcsaládot hoztam el nektek. A 100% olasz gyártmányú kozmetikumok, mind helyi alapanyagokból készülnek, mely hatóanyagokat a tökélyre fejlesztve nyújtanak személyre szabott segítséget a nők számára.

A márka új termékcsaládjait olyan testápolók alkotják, amik a nők legnagyobb bőrproblémáit célozzák meg, és megoldást nyújt azok kezelésére. Így a Thema termékcsalád a mindennapi stressz, és környezeti hatások által felhalmozott méreganyagok eltávolítását segíti elő a bőrből, míg SIKELIA termékcsalád több célpontot megcélozva fejti ki hatását. A bikini szezon közeledtével, tökéletes megoldást nyújthatnak a striák eltűntetésére, bőr feszesítésére, vagy éppen a mell megemelésére.

THEMA TERMÉKCSALÁD

A bőr minőségét nagyban meghatározzák a környezeti hatások, és közérzetünk. Ezért fontos hogy a mindennapokban megteremtsük magunkban az egyensúlyt és a mindennapi rohanás és munka közepette fellépő stresszt felszabadítsuk, mivel ezek mind ronthatják a bőrünk minőségét. A bőr védő mechanizmusainak segítségével a városban és munkahelyünkön velünk érintkező szennyeződések és méreganyagok elől védelmez minket, azonban a felületen így is sok anyag szívódhat be bőrűnkbe, és károsítja azt. Azok hatására a bőr veszíthet rugalmasságából, kiszáradhat és felgyorsul az öregedés folyamata. Ezért fontos hogy méregtelenítsük bőrünket, így megszabadulva a káros anyagoktól felfrissítsük azt és ápoljuk. A Thema termékek tökéletesen segíti elő ezeket a folyamatokat, a paradicsom, vizitorma, és az olíva olaj hatóanyagainak segítségével. A bio nádcukor őrlemény pedig segíti eltávolítani az elhalt bőrsejteket.

SIKELIA TERMÉKCSALÁD

Ez a termékcsalád Szicília nevét viseli magán, hiszen hatóanyagai mind onnan származnak, és mindegyike megoldást jelentenek egy-egy bőrproblémára. Speciális életkori problémákra keresve megoldást, a cég rátalált azokra a természetben megtalálható hatóanyagokra, amelyek tökéletesen hatékonyak a bőrproblémák ellen. A sikelia termék optimalizálja azokat a folyamatokat, amelyek a kor előrehaladtával jelentkeznek a sejtekben. Így felvéve a harcot a nők legmakacsabb ellenségeivel, vagy a termékcsalád bőrfeszesítő, mellápoló, striák ellen, és menopauza tüneteire is kiterjed. Felhasznált anyagai között megtalálható a bergamot, mandarin, törpenarancs, kapor. A cég minden korosztály számára nyújt segítséget, termékcsaládjukban az 50 éve felettiek problémát is számításba vette. A menopauza alatt jelentkező bőrmegereszkedések kezelésére fejlesztették ki Tisochrysis mikró alga felhasználásával.

A rendhagyó eseményen blogger társaimmal, egy közös főzőcske keretein belül megismerhettük az krémekhez is felhasznált alapanyagokat, és egy ínycsiklandó fogás elkészítésével fel is használhattuk azokat. A különleges étterem a Budapest Makery, ami az esemény helyszínéül szolgált, tökéletes szórakozást nyújt, és egyben mi magunk készíthetjük el a fogásokat, miközben meg is tanulhatjuk a gurmé ételek elkészítését.

Én magam két terméket vetettem tesztelés alá. A méregtelenítő testradírt és testápolót, és egy feszesítő tusfürdőt.

SIKELIA MENTA FESZESÍTŐ TUSFÜRDŐ 250 ML

Amit talán legjobban vártam, az a tusfürdő kipróbálása volt, mivel amikor kinyitottam, rögtön egy különleges frissítő illat csapta meg az orrom. A különlegessége az volt, hogy nagyon emlékeztetett engem valamire, de sehogy sem tudtam rájönni, mi is az illat. Használatakor a zuhanyzás kellemes élménnyé válik, hiszen az illat mindent beborít, és a bőr felpezsdül, és frissesség árad szét. Hosszútávú hatásáról még sajnos nem tudok beszámolni, de mindenkép kellemes élményt nyújt, még a jótékony hatást leszámítva is. Használat után pedig az is eszembe jutott, mi is ez az illat, a gyerekkori fogkrémemnek volt ilyen illata. Biztos sokan ismerhetitek, a rózsaszín kis tubusos gyerek fogkrémet, amin egy krokodil volt. Ez az illat rögtön visszarepített a gyerekkoromba.

THEMA TÁPLÁLÓ HATÁSÚ BŐRRADÍR 200 ml

A különleges testápoló és egyben radír nagyon különleges volt számomra, mert ezelőtt sosem találkoztam ilyen kombinációval. A radír kellemes, durva radírt tartalmaz, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, a testápoló így mélyebb rétegekbe tud felszívódni, így könnyebben fejti ki jótékony hatásait. Az illata, mint mindegyik terméknek, különleges és kellemes. Használata könnyű és gyors, így könnyen beépíthető a mindennapi rutinba, még egy mozgalmas napon is. A hatása rögtön érezhető, pillanatok alatt simává és egészségesen csillogóvá változtatja a bőrt.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail