Divat

13 trend, aminek muszáj behódolnod az idei szezonban

Ahogy elérkezik az új szezon, a boltokat és az utcákat ellepik a legújabb kollekciók darabjai. Mindenki találkozik olyan hóbortokkal, amikbe első látásra beleszeret, vagy épp rögtön megfogadja, ő sosem adja be a derekát ennek a divatőrületnek. Ahogy telik az idő, a hétköznapokba beleszivárognak a trendek. Ezek után pedig már nem mehetünk el ezek mellett a darabok mellett sem. Ilyenkor vagy tovább ellenkezünk, vagy megadjuk magunkat a divat hatásának. A mai napon elhoztam nektek az idei divat azon darabjait, amit semmiképpen sem hagyhattok ki, nem csak mert ezek a szezon legmeghatározóbb darabjai, de ezekkel a darabokkal biztosan a hétköznapokon és bármilyen alakomra csinos és trendi külsőt kölcsönözhettek magatoknak. 

1,Ingruha
Az egyik legkedvesebb viseletem az elmúlt időszakban, hiszen egyes darabokkal elegáns, nőies hatást tudunk elérni, másokkal pedig bohókás vidám kinézetet. Egy biztos, a kényelem garantált ezekben a ruhákban, és minden alkalomra tökéletesen illeszkednek a megfelelő kiegészítőkkel. Így ez a darab lesz a gardróbotokban, amit ha nem tudjátok, mit vegyetek fel, ehhez bármikor könnyű szívvel nyúlhattok.


2, Choker topp
Ahogy a divatba beszivárogtak ezek az ékszerek, a divatvilág megalkotott rá egy igen frappáns változatot. Ezek a ruhák, ingek vagy épp toppok önmagukba foglalják a chokert, így modern és vagány stílussal ruházzák fel viselőjüket. Egy egyszerű farmerrel kombinálva pedig tökéletesen illeszkedik a hétköznapokba.


3, Villanó vállak
Az idei szezonban nagy hangsúly kerül a vállakra. A mára már minden formájában megjelenő fazon ellepte a boltok polcait, így mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő darabokat. Ezekkel a vállvillantós, fodros blúzokkal egyszerűen lehetünk stílusosak és szexik egyszerre. Egy randira, tökéletes választás, hiszen csak is pont annyit enged láttatni, amennyi szükséges.

 

4, Angyali fehér
A fehér az idei kollekciók egyik legmeghatározóbb színe. Letisztult, angyali eleganciájával pedig tökéletes választás az utcára is. Így ha egyszerre szeretnétek visszafogottak, mégis divatosak maradni, ez a szín tökéletes alternatívát nyújt. Különleges színekkel kiegészítve pedig, még izgalmasabbá tehetjük.


5, Laza póló
A feliratos póló idén nagyon hódít. Ezeken keresztül nem csak zenekarok iránti rajongásunkat, életfilozófiai téziseket, és kedvenc mesehőseinket mutathatjuk be, de tökéletesek egy laza szetthez is. Egy shorttal, vagy farmerrel kombinálva egyszerű, de mégis modern hatást kelthetünk. A hétköznapi programokhoz pedig tökéletesen illeszkednek ezek a darabok. Varázslata pedig abban is rejlik, hogy nem csak a pólókban találhatjuk meg a leginkább mindkét meghatározóbb darabokat, de azt az egyetlen egy darabot is végtelenfajta stílusban kombinálhatjuk a megfelelő kiegészítőkkel.


6, Sejtetés
Az átlátszó anyagok lehetőséget engednek arra, hogy szexisek legyetek, mégis visszafogott keretek közt. A fekete sejtelmes áttetszés tökéletes hatást kelt, mégis mindenki számára a fantáziájára bízza, mi is van valójában az anyagok alatt. Egy esti vacsorához, vagy a barátokkal való iszogatáshoz tökéletesen illeszkedő ruhadarab. A bevállalósok pedig megtalálhatják maguknak az extrémebb darabokat is.


7, Rózsa hímzés
Tökéletes tavaszi ruhadarab, melyek már rengeteg formában megjelentek a boltokban. Legyen az feketével kombinálva vagy kék fehér csíkos inggel, akkor is meghatározó ruhadarabja lett az idei szezonnak. Érdemes beszerezni egy ilyen darabot, hiszen tökéletesen kombinálható, így egy randevúra vagy épp a munkahelyre is felvehető a megfelelő körítéssel. Vidám és időtálló.


8, Military
Az utcákat ellepték a terepmintás darabok. Valaki imádja és valaki utálja őket. Egy biztos a hétköznapokban tökéletes viselet, mert a legunalmasabb szettet is fel tudjuk dobni ezzel a mintával. Ha vagány és vad hatást szeretnénk elérni, ezekkel a darabokkal garantált lesz az eredmény.


9, Napsugarak
A sárga egy gyönyörű szín, és akinek jól áll ez az árnyalat, az igazán feltűnő hatást kelthet benne. Mindenkit arra bátorítok, merjetek bevállalósok lenni, és kísérletezni a színekkel. Ez a szín tökéletes erre a feladatra. A napsugarakba öltve garantáltan mindenkit túlragyogtok majd az utcákon, és magabiztosnak és felejthetetlennek fogjátok magatokat érezni.


10, Pöttyök
Már többször hangoztattam, hogy ez a minta az egyik legnőiesebb és legelegánsabb minta a földkerekségen. Ezekkel a pettyekkel mindenkinek vidámságot csempészhetünk a napjába, és mégis sikkesek maradhatunk. Így mindenkit bátorítok, ha csak egy apró mintás darabba is, de ruházzon be, hiszen idén emellett a divat mellett sem mehettek el csukott szemmel.


11, Virágos minta
Természetesen a szezonból nem maradhat el a virágminta sem. Sokan félnek ezektől a mintáktól, pedig az egyik legnőiesebb és vidámabb viselet a szezonban. Természetesen nem jelenti azt, hogy rögtön a legnagyobb virágokkal kell kezdeni, elegendő, ha apróbb és visszafogottabb darabot választunk magunknak. De a hatás sosem marad el, hiszen legyen az egy vacsora, vagy egy margitszigeti séta, tökéletes választás minden alkalomra.


12, Farmer nem csak nadrágnak
Az idén hódítanak a farmer anyagok. Ruhaként hordva pedig nem csak egy tökéletes felületet kapunk, a legkülönbözőbb kiegészítők kihangsúlyozásához, de egyszerre kényelmes darabok is a hétköznapokra. Megtartva a farmer fő tulajdonságát, mindennel bátran kombinálható, egyszerű mégis nagyszerű ruhadarab.

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail