Sajtóesemény

Kazar bemutató

Tegnap este a Kazar második boltjának ünnepélyes megnyitóján és egyben az őszi-téli kollekciójának bemutatóján volt szerencsém járni. A parti keretein belül lehetőségem nyílt megtekinteni a legújabb kollekció, és egyben egy csodás estét eltölteni sajtó neves képviselőivel.  

dsc_0004

Helyszínül a nemrégiben megnyitott és gyönyörűen felújított Váci utcai üzlet adott otthont, ahol az egyedi design mellett a kollekció darabajaira került a legnagyobb hangsúly. A zártkörű eseményem hét órakor kezdődött, és pezsgő és finom édességekkel várták a vendégeket, akik a hatalmas üzlet egészét ellepték.

 

A kirakatokat átalakították, és a parti ideje alatt szépséges modelleken csodálhattuk meg a kollekció egyes darabjait. Az élő kirakat előtt hatalmas tumultus verődött össze. A bolt egy estére a váci utca turista látványosságává alakult. A meghívottak közt, a sajtó képviselői mellett sok hírességek is megfordult. Lakatos Márk stylist pedig beszédet is tartott a kollekcióról. A lengyel luxus cipőmárka csupán pár éve érkezett meg hazánkba, mégis rövid idő alatt ismerté vált, hiszen gyönyörű cipőköltemények nem csak szépek, de kényelmesek is. A tökéletes kényelmet a precíz kidolgozásnak köszönheti, mellett igazi bőből készülnek. Így az elegancia mellett a kényelem és minőségi anyagok is híven tükrözik a márkát. Az idei kollekció fő témája a városi elegancia. Az elegáns nőies darabok mellett , idén nagy hangsúlyt fektettek a sportosabb vonalnak is, így szinte mindenki megtalálhatja a számára közel álló stílus elengedhetetlen darabjait.

dsc_0009

Az idei őszi-téli kollekcióban a barna, piros, bordó és a méregzöld színek dominálnak, ezzel is megtörve e konvenciókat, hogy az őszi színek csak sötétek és borongósak lehetnek. Formákban a hangsúly a hegyes orrokon van, de mellett az idei divat számos darabja feltűnt a kollekcióban, mint a nyitott orr, a bokacsizma, a fűzők és szegecsek. Mintában itt is megjelent a militaris, és a tyúkláb minta. Anyagokban a dómbornyomatos bőrök és bársony dominálnak. Az én kedvenc darabom az általam csak béka-zöldnek nevezett lábbeli kollekció, ami gyönyörű színeivel egyszerűen varázslatos hatást kelt, emelet ha valaki ebben lép ki az utcára, garantáltan minden szem rá fog szegeződni. A Kazar csapata csodás ajándékcsomagot is meglepett, amiben egy vörös borítéktáska is megbújt. Nagyon élveztem az eseményt, hiszen ez volt az első hivatalos sajtóeseményem amire meghívást kaptam. Nagy élmény volt számomra, hiszen csodás emberekkel ismerkedhettem meg, és immár belsős emberként is betekintést nyerhettem a divat világába. 

 

Eliza

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenEmail